電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
1k左右係咪無機會買到張舒服嘅電腦椅
上個星期去試左實惠果張牛肺 千幾蚊算係OK
不過唔係網布 同埋d料好似比較輕 應該長用唔到
急住用就買住實惠既先再儲錢
可以比多少少就上IFCO試下
喺ifco見到有幾張1k內嘅office 椅,買唔買得過

實惠個張都1500,會唔會差唔多錢有更好選擇
Ikea Markus,布料1900,皮2290
幾好坐,座墊夠大,坐蓮式咁坐都得,pan夠高,挨後複度大,訓直好抒服
呢張野.... 硬到成張木板咁 個頸枕位比巨人用..
人既頭應該向後挨 佢個枕就令到人個頭要向前挨
你個pan有無較後一格先挨落枕,最直果格係俾你坐直做野用,或者你可以較硬個彈弓唔落lock,咁咪挨得抒服囉
買左有利行既steelcase v2 ,托起個座氈會有少少郁動,有冇人都係咁
少少郁動應該合理
佢好多位會做得flexible一D
特別係座氈最前果個脷位

系機埸張enjoy 六年d 鹿已經積晒塵粒,d胶有蝕的情況,去其中一間九龍區店報價500需自己去安裝,內心說真心貴,所以現在還找緊邊間平又可以配,坐enjoy多年,都計劃幫女朋友買張enjoy 或返屋企坐,現在價格中....好似有間生活xx比較平D,求大家分享
之前都係v2呀
我之前追post果陣都係見D巴打講v1
我仲特登問老細 點解上網睇唔係呢個價
佢話係呀 上年收左幾百張 係v1來
生活xx有咩問題自己爬文啦
講撚完又講
我果張上年買,上網對翻好似係v2
上年佢v1好似980 v2千幾
我買果陣都加到1480了
咁就怪我無緣份響佢1500果陣買佢啦
我唔知生活xx乜事,可以告訴我嗎?我仲打算去依度買張椅
上次深水埗見到張可以連接落隻game個震動功能一齊震既電腦椅,不過聽sales講仲未有貨連sample都得一張

如果坐住玩biohazard
https://hongkong.pricerite.com.hk/傢俬/AMORE中網背轉椅-630W-x-615-665D-x-768-910Hmm-粉紅色225575.html

有冇啲平平地可以調節後背前後承托下腰嘅椅

上面果張冇貨,色又唔岩
張牛肺 下腰位冇野承托 麻麻地
有ching得千零蚊筆直 千零蚊張牛肺算係咁喇
我屋企就係買左有頭枕個款牛肺 真心普通 唔係好掂
住hall 1年粗用有冇平野好介紹?
千零蚊真係難搵好野 所以我都叫清為自己條腰買好啲
坐多幾年個價值係返度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞