電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
台灣豪華版連腳踏先4千幾
支持唔去ifco 買
二手condition係點?
我買果張 精英版 連腳踏 3千2
咁抵
不過如果精英版運埋番黎hk 應該就無咁抵,個difference 細d
巴打用邊間運?
無運 因為我買係台灣用
咁平靚正啦
網面正正常常 升降訓低都順暢
後邊邊框位有花有痕
腰墊有裂 比我拆左唔用
貪佢手較位係啪落去固定
3xxx,唔係成日有,abc size同價
你地講到IFCO咁 我仲諗住星期6 去買返張WO
巴打想約完送貨又再同你講原來無貨要delay 既就去ifco 啦
我之前問過台灣豪華版連腳踏4千幾,代運黎hk 先5千幾
我諗住都係費時煩先ifco 買
頂佢而家瘋狂delay
巴打講真直接台灣買or taobao 好過 唔駛貪保養,用得幾年真係爛左講真都直接買新好過啦其實
仲未打比你送貨

我都係
未啦
原本話下星期
跟住再打黎話下星期都未必得,話盡快
都唔知幾時先打黎約送貨
巴打星期六唔好去ifco 喇 佢地應該咪又係台灣度訂
直接自己買好過啦
你ifco 買起碼要等佢送晒貨俾我地先 你等得可以繼續等
e......我上網糸依度買enjoy一星期內攪掂送貨,服務回復好,送東涌加少少$

https://ebuychair.com/product/enjoy-ergonomic-chair/
上面等緊ifco送貨既不如退貨買我果張算喇,我急放可以再平d比你地
咁啱佢地好賣無貨,我公司早幾年同佢地買Ergohuman, 今曰買,2-3曰送貨,佢地有個男sales解釋得好好
Ergohuman S 同 plus 係咪爭好遠?
佢既s 雖然叫單桿標準版 但上佢網睇福圖唔係單桿果隻黎 姐係台灣pchome 賣開果隻

同一般單桿 係差在 仰後角度差少少 同埋操控方便lo

ifco 賣緊3599
pc home賣1萬台幣
豪優我都問過就好似9000
HM embody 同steelcase gesture 比邊個好d? 樓上6k embody 好吸引
依方面我早幾年有比較過,亦去過北角及佐敦試坐過
Ergohuman S 坐下去感覺是有少少同Ergohuman plus不同,唔知點講唔同但分別唔大都是舒服。至於提下elite 版同Ergohuman plus坐下去又差不多,elite 同plus仰後角度是一樣的,所以三個版本個人認為感覺是差不多.

現在淘寶都有得賣正貨(保友),但計埋運費,同香港買差不多價

IFCO
生活智庫
易購椅
Officelink

以上價錢都唔同,大家可以去比較一下價格才決定購買
多謝樓上咁多位,試坐下先,見 plus 又有分豪華版精英版
最後買左S...
早買早享受
送貨未,師兄可以分享一下
未,唔知幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞