Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
有代理
我用咗超過一年由HTC 10到Note 8都無問題
btw部Note 8推唔起我個HeadPhone(Sony MDR-1A)音量比我之前部HTC 10細好多
s9好好多
無計我出機嗰陣Smartone做唔0機價0預繳得Note 8做到
有冇人知我地港版note8 係made in邊到??
有無巴打用咗S8半價換電,大概要換幾耐?
港版/美版/國行:中國
國際版:越南
加完上面幾嗰入去之後,係block 到廣告,但係連啲有用嘅嘢都block 埋 e.g. Google play down 唔到apps
依家想入手部二手s8會唔會好笨 s8相機同iphone幾差唔多
THANKS BRO
剔除加入googletagservices同googlesyndication.com, 再whitelist左google所有app先得...
好過7,差過8
幾時發佈會?
上官網睇
lm
有無師兄試過爆面塊玻璃(液晶無受損),有無其他地方除三星外可維修 大約幾$?
邊到買?
S8+ 台機
過咗保未?
過咗,所以唔想喺三星搞,要$1xxx咩都換晒
影片螢幕保護 唔可以似wallpaper畫面有得選範圍https://img.eservice-hk.net/upload/2018/08/03/210501_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg

只可以揀影片中間範圍
有試過入whitelist app 到較返唔block 所有Google app
但唔知係咪因為blacklist domain 有 googletagserivces.com
googlesyndication.com
所以都係down唔到野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞