Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
ios adblock app+描述檔就block到

用緊
轉去邊

不過lihk 有課支持 唔知block 唔block 到
有埋block youtube
http://nomobileads.com/extension?udid=DcIUv8opiLpM-gen2&popup=YES&amp_source=popup#installed
真係block到
唔覺有
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/211124/

Note8 64GB跌到落5398
抵唔抵屌
自制uv貼/ Triskin上鋪頭痴
UAG Pathfinder 唔mon貼 friendly 諗清楚先好買 (利申中了伏

Case 我推薦Spigen出品,本身都用緊ultra hybrid S,雖然材質易花(Polycarbon),不過勝在有kick stand, low-profile,Add less bulkiness,握感夠實唔易甩手 價錢都合理
買完返黎反而覺得唔好
佢保護性好好 因為真係好厚
但厚到成部機大左個size咁
裝係s9+大到好多位變到單手手指唔夠長
但因為買左百幾蚊繼續用
樓上兩位巴打, 有冇用過thin fit, 夠薄, 但保護性低
冇,諗好用咩貼未?
可能我手大,無察覺到你講個問題
巴打們係邊到買spigen case?
同whitestone一齊係amazon買
比多6舊買128仲抵屌唔使再加memory card
btw我自己用緊Note 8 128GB再加多張SanDisk Extreme Pro 64GB Micro SD
用緊s7,變左倒水電,已經換過一次電都係咁,有d難頂
但係其他野都係正常好好用,搞到唔想換機
我宜家用VANCED YOUTUBE

btw notsabs 宜家開左有d app會用唔到/要放whitelist 先用到
/係Blacklist domains到加
googletagservices.com
googlesyndication.com

會上唔到yahoo hk, facebook app 用佢個inapp web browser係load唔到野

(先知有咁撚多app內藏廣告 )
spigen應該淘寶買就平d同運得最快
有疑慮假野就認住搵天貓既spigen官方店
我nexus 5, iphone se都係個到買
我部note8個鎖機制壞壞地 攞去三叔整洗唔洗擺低幾日
你當四個鐘
sd卡好似最好買返samsung,以前成日燒sandisk嘅卡,唔知而家仲會唔會
一樣
Samsung Sd好似係香港無行貨?
利申:s7用咗兩年sandisk extreme pro 64gb都無事
張samsung 128GB用左4年仲未死
我之前都係用sandisk,都冇事 依家用緊toshiba以前係好多人話燒卡
應該係有行貨嘅,我記得之前買過有10年保
用緊s8,之前用Sandisk卡,部機不停Reboot,換翻Samsung卡就冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞