Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
用whitedome會唔會好d? btw 香港邊到賣得平?
據etnews報道,韓業內人士稱,三星電子給Galaxy S10準備三款。
代號分別是“Beyond 0”、“Beyond 1”、“Beyond 2”
屏幕尺寸分別是“5.8”、“5.8”、“6.2”
兩部5.8?
轉貼 應該未咁快可以折疊屏幕手機
傳聞兩個芒攤開變成7.3寸
點解部機成日都有sd card error?
咩機 咩卡?
SanDisk? up左8.0??
s9+ 係
基本無得攪,要換第二隻牌子嘅卡
有咩卡推薦 第一次用三星
sandisk命犯三星 死症 換另一隻卡牌子
差啲用SanDisk 好彩睇到呢個post
想問 大家 而家三叔機 用耐左仲有無電量倒水/越用越lag 既情況?

iPhone 用壞左想轉note8
s8用緊好順,電同一開始買冇咩分別
另外想問 s9 /s8 定note8好

主要上下網
機都好小打
主要用ig fb 賭下波咁
不過一日起碼長期使用
機不離手果種
三部電量都差唔多,如果唔打機,s8已經足夠

主要上下網
機都好小打
不過一日起碼長期使用
機不離手果種

點解唔係有新買新
s8 835已經夠做
s9改嘅野唔多 機身厚左 下巴短左

主要上下網
機都好小打
不過一日起碼長期使用
機不離手果種
s8 835已經夠做
s9改嘅野唔多 機身厚左 下巴短左

咁追實用性 係咪要note8好
但聽講充電好慢
同埋好食電
對比s8+?
想快等8月 碌9 無線叉行2.1a舊1.67 1.8a

下一代 25w無線快充 現時 頂盡10w

4000mah電池
睇下你覺得枝筆重唔重要
我上年9月買s8+ 宜家啲電都用唔到1日了 雖然我係機不離手果種人 同埋up左上8.0之後成日閃mon好撚煩 下部機應該會跳槽了
閃mon應該係google app問題,down返落最舊版本就無事
閃mon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞