Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
不過你最好睇下實機個size岩唔岩好d
size岩手型比較重要
睇你點用
我用省電模式可以頂到一日半,但係又唔太影響使用
其實都係同其他機差唔多 不過睇片黎講就慳電D 因為 amoled mon
部on9 s9plus買mon貼都買左我成千蚊 張張都唔fit張要都難禁一係就起白邊我屌佢老母曲mon
其實唔用mon貼咪得囉
一早放棄Mon , 頂盡用2年,貼佢老母咩
買成千蚊?求包養
無用mon貼用咗成年都未花
花未花囉,2年貨仔由鳩佢
放褲袋 真係好少花
我就係睇撚到上面d lin 登仔話唔用就花撚哂 其實我等到iphone 出雙sim 我就唔撚用 我都覺得自己好撚on9
講真宜家買個d所謂靚mon貼拿埋都要300-500蚊 重要味必一擊即中 重要擔心貼一兩年會唔會甩
去x訊trade機 個mon花先扣你400-500 根本打個和
我就寧願裸機 享受最原汁原味既靚mon
mon花謂由佢 唔爆就得啦
講真可以參考下我 s7edge當年貼左好多都唔滿意 之後祼mon 之後換機都幾繼續祼 手感好 畫質清 無咩問題 少花實有 但唔明顯 換一流享受 底
部機咁啱壞左,正想去買部s8...我大佬又有部後備機冇用s7 edge拎左黎用洗完機又順手感size又岩岩好,唔洗出機住
NOTE8裸MON裸左一排有小小花,前幾日上去換左MON又可以裸過慳返D MON貼錢
痴撚線,好仆街
不過我覺得都值,因為真係好正
黎緊碌9係咪9.0? 係又要比多次
真係唔知,希望唔洗
點解note 9 同note 8 一樣
用淘寶垃圾水凝貼已經好開心,尤其跌完見到張貼花咗就覺得好抵用
加大電 3300 去到4000mah

s9已經6.2 6.3已經note極限 有傳note s兩者合一

下年開始主力折疊螢幕

https://udn.com/news/story/7098/3281424

另外,若充電模組與Galaxy S9+相同,意味Galaxy Note 9將支援QC 2.0快充,將以10W左右充電功率為手機補充電力
有排未9。0
s7 edge而家玩番覺得好lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞