Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
舊電應該會大過s9+,如果唔係都唔需要咁擺位,跟返s9+打直咪得 ,傳聞4000電應該係堅
4000電
可惜已經換咗 s9+ 應該無咁快換機
至少等s10
應該就咁叫 Galaxy X

[black]申利9Up[/black]
啱啱諗著掃走個通知,點知個通知掃唔走,長期係個lock screen度,關mon再開都係咁,升咁android 8.0第二次係咁
未試過,你試下閂咗個通知,之後再開翻
提提各位手殘手足諗一諗先好買dome glass 裝呢舊野非常容易fail,清乾淨都會出氣泡,一起氣泡就要起番再裝,否則乾左個氣泡位就touch唔到 ,跟住就要諗辦法買膠水痴 當然可以俾35usd買replacement kit拎膠水再痂
希望大家睇清楚amazon啲cm先買,唔好太信個hype
買大陸水凝貼okay 但難貼得好,夠平所以買好多來貼
呢家出note8定s8+好d
裝果陣周圍要好夠光,先可以睇到同make sure無塵
利申:一次就成功
s8+,因為其實電量方便s8+比較好
傳到note9有4000電真係心郁會想換
note8電方面就係有d唔夠
但係單數又多數係實驗品
碌鳩粒電又加返大因住
有冇人 s9+ 最新更新後啲電倒水
先講明塊貼build quality係幾好
我係正光位,平整嘅surface痴架啦 明明清塵清得已經清得好仔細,兩次都係起pop,上amazon睇發現有好多同病相憐嘅人

Goodluck2018呢個app好正,大家可以試下
我有玻璃貼專用UV膠水多,買左好多返黎自己DIY
等10啦
Goodluck2018
Good Lock 打錯
各位師兄係邊度買s9 plus
唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞