Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike

以 WhatsApp fb messenger 上網為主
呢個真係要BOOKMARK低, 岩岩裝完試緊
之前SABS係咁撚REBOOT煩撚到要刪左佢....
跟住D廣告就出番晒黎好辛苦
有冇咩adblock app推介下
唔想再睇YouTube廣告
好似都係會REBOOT....究竟搞咩
買咗s9+ 幾日, 宜家裸mon + 原裝殼使用中, 好淆底

本來想去貼triskin, 但好似只可以用兩款殼, 去唔去馬好?

大家用咩mon貼同殼 ? 有冇推薦 ?
UAG
s9有冇得用gps去開關wifi?
Good Lock整到
買咗s9+ 幾日, 宜家裸mon + 原裝殼使用中, 好淆底

本來想去貼triskin, 但好似只可以用兩款殼, 去唔去馬好?

大家用咩mon貼同殼 ? 有冇推薦 ?

google 咗,係咪得一間有?
用跟機套 無mon貼

痴撚線 依家部note8 倒水倒到痴撚左線
都唔知係咪舊電有問題
好似好煩,裝個good lock都要搞一輪
用跟機套到而家 如果貼左手感好怪
貼左幾個月,真係好好用,同埋真係保護到個mon,跌左好多次都冇爆,觸控又冇問題
還可以,我唔打機只係上下網youtube都夠做
triskin 佢縮左少少 好多套都岩用
可以fb問下佢地先

我個人推whitestone
whitestone 係咪要自己貼 ?

同triskin 比有咩唔同 ? 係咪好D
咁巴打你用咩套 ?

會唔會飛邊 ?
THX 巴打推薦
我有D完美主義, 唔想望到有花紋
唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞