Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
990歐元 6 GB 128
手足們, note8有冇邊款既殼係有得擺卡既呢。 而家用緊defence
galaxy x 最終型態

唔係好明,即係可以曲
但唔可以摺?
曲來幹什麼
如果可以摺埋係普通電話 size, 攤開做平板,咁應該幾好 (其實我唔介意厚啲重啲)
終於得閒黐咗張淘寶uv貼,勁易黐, 完全冇泡,抵屌
【三星s9钢化膜s8全包版全屏覆盖s8+手机s9plus全胶note8贴膜UV液态】http://m.tb.cn/h.3XEEsGl 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€yEujbZ8k7HY€后到👉淘♂寳♀👈
條link好似有啲問題, 間嘢叫做8090生活數碼, 另外佢隻膠水好好用, 透明嘅, 唔似2500膠水黏度咁高
S9 apply左最新更新之後 個phone app會係咁force close, 唔知關唔關sabs事, 而家用d 3rd party dailer頂住先

呢個真係好方便
其實videos lockscreen wallpaper 已經有
啱啱發現部s9+ update完ARF5後個samsung themes store入面變哂大陸developer整嘅野,又簡體字咁,連啲價錢都應該係人仔。大家係咪都係咁?

我用note8有其他就唔清楚
爸打有無話邊間好d?求淘寶link
有無人更新完個相機影夜景出事
啲燈爆晒
s9?
有無相睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞