Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
岩岩更新一定撞
我又冇事
我都有事,雖然都用到,但入唔到個app,只可以去到入license個版
有冇人試過用taobao款偽dome glass 有嘅請講講,dome glass痴柒左又唔敢裸跑者上
S8有更新呀
S8+ 都有更新~
前幾日淘寶買咗, 點柒法? 如果你唔換得密不如落去畀人痴
Triskin,Ray Ma有介紹,另外包膜嗰啲地方好似都有,另一個post有巴打推一款唔洗膠水,不過uv一定正啲
跪求一塊note8靚膜貼, 唔入塵
https://lih.kg/bocgKS
S7用家here,部機變左倒水電,不過仲係好好用,最近更新埋oero
如果120hz mon 再加多500電
最好轉埋dc調光 上多2gb ram
真全面屏 成皮野 我可以
唔洗膠水係咪講緊fever代貼個款?
其實諗緊
Plan A Amazon買LOCA返黎痴。
Plan B 淘仔買偽dome glass貼用佢款膠水痴番本身塊dome glass
Plan C 就搵triskin(500太貴)/ 膠貼
唔使膠水係代貼嗰款, 不過都係有黑邊, 淘寶都有, 不過點都好過cheap嘢有一點點。 另外應該唔需要特登買張貼, 膠水應該有得獨立買
據我所知LOCA強度好似唔同玻璃貼用嗰啲, 主要係用嚟整電話爆mon, 用落玻璃貼會唔會之後有問題
所以劣劣地 買淘仔貼用佢款膠水at least佢地test過下
s9+ 點熄咗接芒會著機function
點睇行貨s9+ 256gb $6390??
s8+有更新
有冇手足用緊note8 準備換note9?
唔係用note8 但入手note9好 定係等note10會比較好?
note8早兩日更新完
有冇人開snapchat
一向拉去好友list 就彈app
好似大部分an機都出事
八月電話就到期,有冇邊個台出s9+抵
細鋪s9+ 256gb $6390
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞