Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
我估過多幾日應該有掛
之前會用Samsung Browser 開dark mode上
始終都冇自家app咁方便
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brit.swiftblack.layers
你Down呢個啦,Whatsapp,Instagram,Google啲apps都有Black Theme
thanks
仲有冇人用緊S8
想問下20180711個update G9500ZHU2CRG1 有冇伏
冇伏,都冇特別
仲有冇人用緊S8
想問下20180711個update G9500ZHU2CRG1 有冇伏
冇伏,都冇特別

入手冇耐
部野仲係最初版7.0
諗緊升唔升🤔
升,一定順過7.0好多
有冇巴打貼過?
note8 gpu已經唔夠力
點解咁講
打機都好順wo
係咪所有水貨嘅s9/s9+ 都用唔到smart octopus?
exynos 版 定 snapdragon 版 好啲
同埋香港行貨嘅s9/s9+ 又解唔解到bootloader? 之前好似聽過人話得exynos 版先解到snapdragon 版解唔到,如果要root/刷rom 咪好煩
咁咪愈升愈好囉
見巴打介紹,岩岩PAY左呢個, 點知8.0又要再買多個plugin
雖然唔係貴但係呢種做法真係好鳩屎

利申: 又pay左
我想講我Android 7.0個Plugin係唔同,升咗8.0又唔同,我俾咗3次錢
push
香港用買番行貨啦 一黎粒u好d 二黎無多余apps奇怪野 三黎有事保養攪唔煩
用vanced youtube
各位買S9 嘅巴絲們,覺得4GB ram 夠唔夠用?
粒電又會唔會倒水
其實點都夠用
咁ram 呢
S9 得4GB 夠唔夠用
ram一定夠 電就難講
基本上s9+ 一日keep住篤下咁用一定要兩差
所以s9你預差唔多
咁好似都幾食電
有無S9 用家出嚟講講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞