Samsung Note 8/S8/S9/討論區 S9紅色版不遠矣! (17)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
用緊s9/s9+你既地遲啲會唔會換note 9?
一代換一代好似抵玩啲,到s10先換s9 trade得好少錢
各位師兄我想問下如果上去samsung換mon有冇得免費幫你換埋邊框
前日唔小心撞花左
喺smartone買 有爆mon保
我個mon冇病冇痛走去換完有冇得畀佢claim返錢
第一次喺smartone買電話唔太清楚佢個爆mon保係點
有冇人可以解答下 感謝
你同呃保險有咩分別?
佢話可以claim番更換螢幕嘅費用吖嘛
我唔係呃保險㗎
有新機玩又唔洗補好多
我都想知,唔通要我專登即爆個mon咩
點睇行貨s9+ 256gb $6950
smartone買好似可以再平啲
傳聞Galaxy S10入門版Beyond 0採用側面指紋識別,高級版Beyond 1和旗艦版Beyond 2將採用超聲波屏幕指紋識別
超聲波屏幕指紋
屌最底條bar冇得校黑色?
有冇人試過連vpn, 系統彈咗個視窗但㩒唔到確定, 淨係可以㩒取消 help
s8啱啱試過冇事,用nord VPN
之前都試過press唔到安裝, 最後發現係藍光filter overlaying 問題但係今次唔知點解
有冇人知呢個logo係咩?點先可以整走佢
之前有,後黎怕有印就冇咗
要adb set
adb shell settings put global navigationbar_color -16777216

adb shell settings put global navigationbar_current_color -16777216
sabs同adhell係咪都已經用唔到
個command s8 定s9 係咪通用?
都用到
啱啱睇過, 新用家用唔到, 因為samsung改咗啲嘢, 攞唔到個license,如果developer搵唔到新方法遲啲連夠用家都可能冇得用
用緊note8 準備等到s10換。
note9都通曬天 應該無咩特別野

加上發現支筆都好小用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞