Asus GTX1080 laptop 唔駛16000蚊

662 回覆
25 Like 15 Dislike
趕唔切啦,我下個星期二返澳洲三四年後先返嚟,寄去澳洲又俾人打關稅,gl503vm澳洲賣緊2399
We encountered a delay in shipping your order. We apologize for the inconvenience. Since your package is delayed, we're refunding the shipping charges for your entire order.*

跟住

We're writing to let you know we processed your refund of $69.28 for your Order xxxxxxxxxxxxx from EPICK(US).

This refund is for the following item(s):

Item: ASUS ROG Strix GL702VS 17.3" Full HD Ultra Thin and Light Gaming Laptop,75HZ G-SYNC Display, GeForce GTX 1070 8GB, Intel i7-7700HQ 2.8 GHz, 12GB DDR4
無啦啦退運費俾我

明明都無遲咗

莫非佢保證的星期四係香港時間?
退完的話成部機價錢只係12,136
美國買laptop係咪用轉換插頭直接用就得?
正常隻牛100/110-220/240v

咪可以直用轉換器囉

當然如果咁有趣你收到隻牛寫住110v 就唔可以照拮
巴打請教吓你

尋日打assassins creed origins

Full load 晒4c8t 100%

無耐部機就restart

係咪cpu overheat?
打咩game都係定點
買條13a頭就得
我尋日裝嘢入data多

無乜試遊戲

暫時係ACO一隻咁神奇直接restart
你不如stress test一下
Notebook stress test 用乜好?
今時唔同往日,家陣千祈唔好貪平買acer!
維修部話要訂零件,擺咗部機係佢度成個月,保養期內竟然話無零件更換, 無得整

然後話比special offer你買部新,但個價錢仲貴過街舖
咪同大機一樣
Prime95+furmark 一齊開
我用開cinebench
巴打用代購定代運?有冇好介紹?
我用amazon 快運

遲咗一日收貨,amazon 免我成70美金運費
唔洗帶出街剩係想用少D位真係砌部MITX好過
一年架

尋日問過

有單就跟單保一年

無單就跟出廠日,我部機出廠日保到19年1月10
唔係,我出示到amazon 張單就跟單保一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞