[LIHKG 獨佔] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包

556 回覆
86 Like 2 Dislike
Lm 先
雖然次次都行轉鴨記是但買 未中過伏
bump
問個最低質問題通常係邊買
上次第一次去就係鴨記買
出多次

有兩張28/2過期既docomo x studio A 既 2.2GB 7日卡多左
有無巴打黎緊會去日本?
購自studio a, 平少少放

巴打想賣幾錢, 我2月尾同朋友會去日本,可以要晒兩張..

巴打 唔好介意 我覆左上面果位巴/絲打先

我想要一張 如果要2張放就算啦

巴打 你係咪要一張?
留contact傾?
問個最低質問題通常係邊買
上次第一次去就係鴨記買

其實都係鴨記. 除左2張有例外

1. Smartone 個張, 係smartone 門市
2. EZ Nippon 個張, 要上網買.
我改緊個blog, 未來應該係全自動, 意思即係話d 資料係可以你地直接係blog自己報, 報完自動係個blog 到. 當然我仍然會係呢度收集speedtest result, 只係多個方法唔洗等我.

我希望係成個blog 變自助式, 咁就一定有最齊最新既料.
我改緊個blog, 未來應該係全自動, 意思即係話d 資料係可以你地直接係blog自己報, 報完自動係個blog 到. 當然我仍然會係呢度收集speedtest result, 只係多個方法唔洗等我.

我希望係成個blog 變自助式, 咁就一定有最齊最新既料.

巴打有heart
我想問問「Freetel 日本上網卡」 邊度有得入手 要係機場買定邊度買?有冇得開數據分享?

鴨記.

我記得可以share data, 不過得1GB 我唔建議, 一人一張啦, $100 蚊張only
巴打推介1gb果隻問好多檔都冇

最後買左呢張2gb 130蚊
但我去6日 買呢張會唔會好on9

最後買左呢張2gb 130蚊
但我去6日 買呢張會唔會好on9

唔會啦 有保證d既卡都係差唔多價錢
睇要幾多GB緊要d
再出多次

有張28/2過期既docomo x studio A 既 2.2GB 7日卡多左
有無巴打黎緊會去日本?
購自studio a, 放$140
買左張SMT既

佢話直插再重新開機就得...到時試左再包膠

但228好貴
再出多次

有張28/2過期既docomo x studio A 既 2.2GB 7日卡多左
有無巴打黎緊會去日本?

早少少見到就好
再出多次

有無巴打黎緊會去日本?

早少少見到就好

加一
http://tw.wifi-rental-store.jp/

中間果隻係咪真係用得三四個鐘?
http://tw.wifi-rental-store.jp/

中間果隻係咪真係用得三四個鐘?

450 yen 個隻唔好租, 好快無電, 550 yen 個隻用到12粒鐘, 650 yen 個隻核電, 用到14粒鐘+
再出多次

有無巴打黎緊會去日本?

早少少見到就好

其實post左好幾日
再出多次

有無巴打黎緊會去日本?

早少少見到就好

其實post左好幾日

你係個post 得閒幫我推下, 咪多d 人睇到.
[imghttps://holland.pk/mqwefjyt[/img]
呢張點?係klook見到

咁貴 咪姐係樓上果啲鴨記卡囉 賣到咁貴
再出多次

有無巴打黎緊會去日本?

早少少見到就好

其實post左好幾日

你係個post 得閒幫我推下, 咪多d 人睇到.

sure
再出多次

有無巴打黎緊會去日本?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞