[LIHKG 獨佔] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包

556 回覆
86 Like 2 Dislike
巴打 我睇左個blog 話咩brand 19個D
我黎緊去郊區 四國高松 會上山下海 大步危同小豆島
但係點知邊D卡可以上山都收到
freetal 2gb 15day 個張得唔得
跪求指教

你咩手機
有冇人用studioA入面啲卡

用過7日2.2g 同信和買個張一樣
夠快
同埋有好多巴打話無限個張好用

無限係指邊張?

鹿兒島市中心
用落速度接受範圍內 有少少時快時慢

已加落blog
跪求指教

你咩手機

iphone 6+
如果去中國地區,係香港租wifi蛋,邊間網絡比較穩定
C2直行去面下一個十字路口佳寶凍肉斜對面街鋪搵到賣$90

深水埗?

yes不過唔係泰文版

有冇圖睇

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/207266/
圖一左面

張圖個包裝我都未見過

想問下佢叫你set apn做internet ,意思即係點樣,求指教
C2直行去面下一個十字路口佳寶凍肉斜對面街鋪搵到賣$90

深水埗?

yes不過唔係泰文版

有冇圖睇

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/207266/
圖一左面

張圖個包裝我都未見過

想問下佢叫你set apn做internet ,意思即係點樣,求指教

正常佢會自動認到
唔得自去set btw 你係咩機

深水埗?

yes不過唔係泰文版

有冇圖睇

圖一左面

張圖個包裝我都未見過

正常佢會自動認到
唔得去set btw 你係咩機

Smartone JP 15.9mb 6gb後冇減速 好抵玩
跪求指教

你咩手機

iphone 6+

iphone 用咩卡都得架啦, Freetel 個d 都無問題.
跪求指教

你咩手機

iphone 6+

iphone 用咩卡都得架啦, Freetel 個d 都無問題.

同巴打去既地點差唔多 ,想問吓 ais 果張g3 用唔用到?
跪求指教

你咩手機

iphone 6+

同巴打去既地點差唔多 ,想問吓 ais 果張g3 用唔用到?

咩電話?
跪求指教

你咩手機

iphone 6+

咩電話?

無野, 啱先見到話係g3. AIS 用到, 你部野有band 1 band 3.
跪求指教

你咩手機

iphone 6+

咩電話?

無野, 啱先見到話係g3. AIS 用到, 你部野有band 1 band 3.

咪住, 你係話LG G3?
一條友去東京五日
用Klook隻蛋$12/day
$60-$10=$50

表示非常滿意

你咩手機

iphone 6+

唔該巴打 過幾日落鴨記買
留名
請問如果想係日本打日本本地電話應該買咩卡? 5日
如果去中國地區,係香港租wifi蛋,邊間網絡比較穩定

唔知banana Wi-Fi得唔得呢??
請問如果想係日本打日本本地電話應該買咩卡? 5日

AIS sim2fly

不過要自己再top up 入錢, 佢網頁有得俾你加錢
一條友去東京五日
用Klook隻蛋$12/day
$60-$10=$50

表示非常滿意

易借易還,呢個價冇得輸

有冇人試過用klook wifi egg張SIM card,然後插入自己隻wifi egg 度用? 佢地隻蛋得4-6 hours... 唔夠用

深水埗?

yes不過唔係泰文版

有冇圖睇

圖一左面

張圖個包裝我都未見過

正常佢會自動認到
唔得自去set btw 你係咩機

iPhone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞