[LIHKG 獨佔] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包

556 回覆
86 Like 2 Dislike
用左張富士山(好慢果張)樣既baymobile apn

你呢張係富士山無限, 定係富士山2GB 版?
Ferrell 10咭喺邊有得買

Freetel

桂林街咪揾到 14日/30日

我都想買E張去北海道, 14日
O 唔OK呢?

用咩電話

iphone 7 plus 同iphone 6s plus

Freetel 14日, 2GB 卡. $130 到無記錯既話.
freetel 2GB 14 days用Facebook是咪會限速

我用過唔覺facebook 有限速喎. 因為facebook 快慢無得度, 我唔知佢有無限你速, 不過用感同係香港差唔多.
用左張富士山(好慢果張)樣既baymobile apn

你呢張係富士山無限, 定係富士山2GB 版?

2gb 4G 之後3g 無限果張
之前睇到頭幾頁話係伏果張
但係番左新宿就好慢
留名

早兩個星期去完日本
個fd 租左klook wifi強
速度接受到
大約一個鍾無10%電
唔知關唔關少上網事
freetel 2GB 14 days用Facebook是咪會限速

我有一張多左
巴打幾時去?
半價賣
https://t.me/chung922

Sim2fly @ skytree
有冇巴打試過 sim2fly 過3GB 之後既速度

我有一張多左
巴打幾時去?
半價賣
https://t.me/chung922

巴打你個張幾時過期?我4月頭先去呀

Sim2fly 用完3GB 後

咁堅 唔限速
LM
泰國神卡
JR去輕井澤途中

落車再試測速
Ferrell 10咭喺邊有得買

Freetel

桂林街咪揾到 14日/30日

我都想買E張去北海道, 14日
O 唔OK呢?

用咩電話

iphone 7 plus 同iphone 6s plus

幾時去?
我有一張
半價賣
Telegram id chung922

巴打我3月頭去到三月中

咁堅 唔限速

Upload 錯
回港最後一試
成田機場
有冇人用緊Sim2Fly
漫遊卡 係咪日本IP?
上唔上到日本網。 例如iqos.jp

早兩個星期去完日本
個fd 租左klook wifi強
速度接受到
大約一個鍾無10%電
唔知關唔關少上網事

睇落都ok喎, 而家好似$12一日, 黎緊會租呢間去九州, 希望個速度都ok, 電方面就有哂心理準備

Studio A 呢張2.2gb有冇伏?
去東京12日
Freetel定EZ Nippon好D
唔該

Studio A 呢張2.2gb有冇伏?

你幾錢買? 平就無伏囉.
去東京12日
Freetel定EZ Nippon好D
唔該

有錢就EZ Nippon 11日無限卡. 無錢就Freetel 14日 2GB 卡.
去東京6日
其間會去啲郊區
有冇話邊個wifi蛋好啲
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞