[LIHKG 獨佔] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包

556 回覆
86 Like 2 Dislike
而家係大阪 用緊klook wifi蛋
搭緊地鐵都load得好快 12蚊日抵到爛

謝, 會加落blog
黎緊會去北海道
想問下
http://tw.wifi-rental-store.jp
550果隻有無人用過?舊電真係用得果3-4個鐘咁少?
另外有無人用過bananawifi 呢隻

睇過幾隻北海道用到最快好似係呢隻?
有無其他推介

550 yen 我用過, 如果佢係俾番圖你個隻model Softbank 303ZT 既話, 一差係用到12粒鐘

650 yen 個隻如果係俾HWD11 既話, 一差一定用過14小時
黎緊會去北海道
想問下
http://tw.wifi-rental-store.jp
550果隻有無人用過?舊電真係用得果3-4個鐘咁少?
另外有無人用過bananawifi 呢隻

睇過幾隻北海道用到最快好似係呢隻?
有無其他推介

550 yen 我用過, 如果佢係俾番圖你個隻model Softbank 303ZT 既話, 一差係用到12粒鐘

650 yen 個隻如果係俾HWD11 既話, 一差一定用過14小時

Thanks 巴打

咁klook 呢個有無人知實際用到幾耐?
好過用日本通 (LCCSIM ) 吖
$180 蚊 仲慢過68蚊卡
而家係新宿 0.12 Mbps download

有無sim 卡封面, speedtest 既result 同測試地點提供? 我加埋落個blog 到.

1月11至15,大阪,又貴又垃圾
不論放wifi,定入卡用,都係咁垃圾
客服又話搞掂又盛,結果都係一樣
成肚氣,希望有得回水

[quote]

咁klook 呢個有無人知實際用到幾耐?[/quotehttps://www.klook.com/zh-TW/activity/805-4g-wifi-device-hokkaido/
呢個
係咪有巴打最近買咗AIS張卡?
價錢仲係$90?
FREETEL唔支援 HTC E8
仲有咩介紹

泰國通用泰國sim2fly 啦 好抵用

但我黎緊番香港,想係鴨記買

sim2fly 係鴨記有賣架啦

唔該曬巴打
咩價位左右架

但我黎緊番香港,想係鴨記買

sim2fly 係鴨記有賣架啦

唔該曬巴打
咩價位左右架

上兩個星期
桂林街$90

有張28/2過期既docomo x studio A 既 2.2GB 7日卡多左
有無巴打黎緊會去日本?
購自studio a, 放$140

請問巴打出左未?
未出嘅話我有興趣要
巴打
黎緊去既trip已book 蛋
下次我可能轉會
lm

有張28/2過期既docomo x studio A 既 2.2GB 7日卡多左
有無巴打黎緊會去日本?

請問巴打出左未?
未出嘅話我有興趣要

巴打留telegram傾?
AIS Sim2Fly 搵晒成個taobao 都冇
暫時係咪得鴨記有?
暫時係咪得鴨記有?

應該係 鴨記買啦 最平應該90 間間賣價加減10蚊到
暫時係咪得鴨記有?

應該係 鴨記買啦 最平應該90 間間賣價加減10蚊到

咁又係399baht,都同正價差唔多
暫時係咪得鴨記有?

旺角買左$99
FREETEL唔支援 HTC E8
仲有咩介紹

AIS Sim2fly 3GB 卡啦.
Smartone 卡收得唔算好
好多地方3格
唔係市區例如有馬跳埋去3G

你用咩手機? 好難會跌3G 架喎.

有無巴打黎緊會去日本?

請問巴打出左未?
未出嘅話我有興趣要

巴打留telegram傾?

我telegram: muddyzoo
好過用日本通 (LCCSIM ) 吖
$180 蚊 仲慢過68蚊卡
而家係新宿 0.12 Mbps download

有無sim 卡封面, speedtest 既result 同測試地點提供? 我加埋落個blog 到.

1月11至15,大阪,又貴又垃圾
不論放wifi,定入卡用,都係咁垃圾
客服又話搞掂又盛,結果都係一樣
成肚氣,希望有得回水

你係咪買左先睇到我個blog...?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞