各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
就咁隊部電話埋嚟叫我幫佢影相,唔該都冇聲,之後我放大佢個大頭影咗張黑白相就畀返佢

呢個ok
淨係試過係op搭海洋列車比班蝗打尖 然後用普通話操佢媽b
點知條蝗仲笑笑口望住我地 on撚9
就咁隊部電話埋嚟叫我幫佢影相,唔該都冇聲,之後我放大佢個大頭影咗張黑白相就畀返佢

大家唔驚比蝗打?
淨係試過係op搭海洋列車比班蝗打尖 然後用普通話操佢媽b
點知條蝗仲笑笑口望住我地 on撚9

六常有無幫你屌柒佢

大家唔驚比蝗打?

打鳩返佢tim啊
番工要對好多蝗
基本上唔會講蝗話企硬講廣東話
佢地都識聽
所以真係唔撚洗同佢地講蝗話
你地班連登仔咁仆街嘅
話哂人地都係旅客
人地問路緊係要送佢一程啦
利申 試過尖東俾蝗問信和點去
即刻叫部的士埋黎車佢地幾個去銅鑼灣信和廣場
你地班連登仔咁仆街嘅
話哂人地都係旅客
人地問路緊係要送佢一程啦
利申 試過尖東俾蝗問信和點去
即刻叫部的士埋黎車佢地幾個去銅鑼灣信和廣場

番工要對好多蝗
基本上唔會講蝗話企硬講廣東話
佢地都識聽
所以真係唔撚洗同佢地講蝗話

我都試過 溝通到冇問題
咩叫屌打
我都有試過一單 玩到我去搵保安
不過懶唔想打
我係上水成日都追撚住d走私狗黎屌

通常佢第一下會好撚型 扮哂
之後見我扯火
d撚人就會扮廢事同你嘈走左

不過有d又真係會同你嘈 扮出手打你
又話自己香港人又乜乜柒柒
但係廣東話都未撚講得正
咁仲好 你走少幾轉關我撚事
試過屌屌下屌到佢無端端報警
話我撞鳩佢乜乜柒柒 浪費自己時間
巴士上有個小蝗仔不停向住我同班fd叫“操 操 操 操 操” x20次
我即刻指撚住佢:操乜撚野呀你
佢個蝗老母聽到就同蝗仔講:哎呀你又冇家教啦
我心諗屌你咩, 咪就係你冇教囉
試過番誠品專櫃pt
有個女人行埋黎睇貨
咁我望一望,一睇就知大陸人
咁本住良好服務態度既原則
我就上去講普通話啦
點撚知佢好撚臭閪串咁話:sorry, would you mind to speak english?
咁我咪用英文囉:of course, our product............

一輪嘴咁講完
我都有試過一單 玩到我去搵保安
不過懶唔想打

之後見我扯火

但係廣東話都未撚講得正

試過有腥香港人話住喺香港耐過我
試過番誠品專櫃pt
有個女人行埋黎睇貨
咁我望一望,一睇就知大陸人
咁本住良好服務態度既原則
我就上去講普通話啦
點撚知佢好撚臭閪串咁話:sorry, would you mind to speak english?
咁我咪用英文囉:of course, our product............

一輪嘴咁講完

禁錯制

之後隻雞死死氣咁講:我們讓是說國語吧
真心笑撚到我死
唔夠班唔好夾硬黎先得嫁
有次去OP 排緊隊
之後有個細路仔恃住自己人仔細細 攝入黎前面打尖
之後我已經望撚住佢睇下有咩搞作
個細路仔打完尖 突然成家人攝左喺我地前面
真係燥到我即刻問佢地點解要打尖
佢地仲理所當然話因為快啲
我屌到佢地連game都唔玩
幾年前
上年去time square ,有條支那仔拖著條幾靚既支那妹,想不停行前推推推,我咪大大聲屌柒佢,條支那仔開頭唔衰得都還口,咪不停用蝗語係到操你媽B,點知我一輪咀係用廣東粗口完爆佢,類似「屌你老母on撚99,反屋企食賓州啦,支那仔」,「我學你咁撚柒真係捐返入老母個西到算呀」,根著佢就個人都嚇到呆呆地,邊走邊口upup,嚇到連條女都唔理
跟著我安慰返條支那妹,最後食埋派帽俾個支那仔

未完
食食下條支那仔又打俾條支那妹搵人
咁岩後入緊條支那妹,咪即刻幫佢接左個電話,幫佢開speaker,等佢邊俾人屌邊俾同條仔chat
開頭條女都扮哂野用蝗語話行緊街,點知我一發力屌到條女發發聲,條支那妹不停呀呀呀不行了不行了。條支那仔都知今次仆倒啦,好緊張咁問:「你在幹甚麼?」我即刻搶左個電話,大大聲話:「我屌緊你條女呀支那仔!支那妹話俾你條仔知邊個屌得你舒服d呀?」條支那妹淫到呢,大大聲話: 「你的比較強,不要停呀~」跟著我就射哂入去啦。

條支那妹之後仲纏著我。不過我作為高質既香港人係有道德既,之後就同條支那妹斷哂聯絡,還返佢俾條仔
溝左條淫賤NDS,大大力係床上屌到佢叫救命
試過有次係上水火車站想落火車
一埋站門都未開已經見到班蝗係月台一字排開想衝入黎 個陣咁啱同女朋友嘈完交 個人見到呢個畫面火都黎撚埋 等到門一開 我就好似打欖球咁撞開晒封住我條路既蝗 有個差d仆左落地 佢地嚇到呆左然後望住我落完車先敢上車 我頭也不點咁繼續向前行

之後見我扯火

但係廣東話都未撚講得正

試過有腥香港人話住喺香港耐過我

大撚把
成日話我住香港個陣你都未出世
一埋站門都未開已經見到班蝗係月台一字排開想衝入黎 個陣咁啱同女朋友嘈完交 個人見到呢個畫面火都黎撚埋 等到門一開 我就好似打欖球咁撞開晒封住我條路既蝗 有個差d仆左落地 佢地嚇到呆左然後望住我落完車先敢上車 我頭也不點咁繼續向前行

巴打你冇做錯到!!!

做得好撚好

以前無乜幾可遇到呢d人
而家經常有人同我一齊衝出門撞鳩支那人
睇呢d post真心爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞