各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
想聽多啲屌打蝗嘅故事
好治癒
九龍蝗站出名多大陸人上車,連同幾個大隻肥仔企係門口塞撚住個門口唔俾佢地入,聽到講廣東話嘅先俾入,入左個香港人之後即刻再塞返住個門口。睇住班大陸人講曬普通話粗口鬧我地但又上唔到車嘅感覺好撚正 ,跟住我地塞住耳機扮聽唔到等車門關咗後再轉身同佢地揮手講拜拜
九龍蝗站出名多大陸人上車,連同幾個大隻肥仔企係門口塞撚住個門口唔俾佢地入,聽到講廣東話嘅先俾入,入左個香港人之後即刻再塞返住個門口。睇住班大陸人講曬普通話粗口鬧我地但又上唔到車嘅感覺好撚正 ,跟住我地塞住耳機扮聽唔到等車門關咗後再轉身同佢地揮手講拜拜

好玩

好撚正
睇花海好撚多人,隻蝗仲拖喼 係前面阻撚住曬,又有幾下車到我。跟住我係後面一下踢尻佢個喼 佢又望唔到我唔知我踢
如是者踢左4,5下
睇呢d經歷成個人好舒暢減壓 唔該分享多d
睇花海好撚多人,隻蝗仲拖喼 係前面阻撚住曬,又有幾下車到我。跟住我係後面一下踢尻佢個喼 佢又望唔到我唔知我踢
如是者踢左4,5下

支那蟲真係好撚戇鳩
高質post
最多都係踢gib
最多都係踢gib

唔緊要 一步一步黎
最多都係踢gib

唔緊要 一步一步黎

最多都係問我路,扮唔識蝗語唔答佢
一步一步黎 最緊要有個意識!
希望有多啲經歷分享
等呢個post有多啲正能量
上次係日本搭巴士,咁日本既巴士係後面上前面落
架巴士一埋站,班柒頭就湧去前面上車 ,但係前面度門無開,班柒頭就係度嘈叫開門又盛
我就好霸氣咁講:係後面排隊上車啦柒頭 ,班友先面懵懵係後面排隊
架巴士一埋站,班柒頭就湧去前面上車 ,但係前面度門無開,班柒頭就係度嘈叫開門又盛
我就好霸氣咁講:係後面排隊上車啦柒頭 ,班友先面懵懵係後面排隊

撚狗咁撚
乜原來佢地咁聽話
基本上有gip係隔離行過就必踢

見到春袋必錫

下次咪話佢地聽
長實附近有蝗問纜車站係邊 我用唔咸唔淡既普通話教左佢去中間好多人影纜車相個個位

我都成日fake9 d蝗
鳩指方向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞