各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
唔知算唔算屌打

話說我係大北區做補習社
逢星期六教英文,數學班
有個蝗蟲家長投訴點解成日俾壓力佢個仔
其實我只係叫佢做句練grammar ,抄生字,唱九因歌(鬼國好似唔係以九因歌黎背乘數表)

老闆叫我親自回應,我話呢啲係香港教法,個個都係咁學,你唔滿意自己教番或者番大陸讀,咁會少啲"壓力"(蝗蟲老母聲稱讀師範),之後佢冇聲岀

死全家啦 又要屌又要讀
呢啲蟲要滅種滅族

跨境學童個個小四啲preposition 完全超弱,啲tenses 好似冇學過咁 本地學童完全完勝蝗蟲
上面用普通話嚟屌大陸閪果班巴打好好檢討下, 開口已經輸咗
補充一單,有次有事要係大陸一排,跟住同朋友去戲院睇柏鳥小姐,有個大陸女人係套戲中場無啦啦電話響,佢無熄左佢反而聽電話,我一開始都係殊佢,佢無撚理我反而愈講愈大聲,過左幾分鐘成間戲院得佢講電話聲,我用盡全身氣力大聲嗌左句shut the fuck up,跟住佢老公定唔知係咪男朋友既物體就拍佢叫佢收線,對付大陸閪一定要惡,唔惡佢地唔驚你反而會變本加厲,好似狗咁佢一開始吠你好大聲,你打佢一棍佢再吠,再打佢一身就唔敢出聲變死狗
勵志post
補充一單,有次有事要係大陸一排,跟住同朋友去戲院睇柏鳥小姐,有個大陸女人係套戲中場無啦啦電話響,佢無熄左佢反而聽電話,我一開始都係殊佢,佢無撚理我反而愈講愈大聲,過左幾分鐘成間戲院得佢講電話聲,我用盡全身氣力大聲嗌左句shut the fuck up,跟住佢老公定唔知係咪男朋友既物體就拍佢叫佢收線,對付大陸閪一定要惡,唔惡佢地唔驚你反而會變本加厲,好似狗咁佢一開始吠你好大聲,你打佢一棍佢再吠,再打佢一身就唔敢出聲變死狗

撚狗咁撚就岩
上年去time square ,有條支那仔拖著條幾靚既支那妹,想不停行前推推推,我咪大大聲屌柒佢,條支那仔開頭唔衰得都還口,咪不停用蝗語係到操你媽B,點知我一輪咀係用廣東粗口完爆佢,類似「屌你老母on撚99,反屋企食賓州啦,支那仔」,「我學你咁撚柒真係捐返入老母個西到算呀」,根著佢就個人都嚇到呆呆地,邊走邊口upup,嚇到連條女都唔理
跟著我安慰返條支那妹,最後食埋派帽俾個支那仔

FF?

撚狗咁撚就岩

係中國屌9人一定要用英文,因為佢地唔識駁只會自動收皮
行路永遠紮行個馬黎行+唔讓路

D牌蝗一撞埋黎就飛開自轉360
上年去time square ,有條支那仔拖著條幾靚既支那妹,想不停行前推推推,我咪大大聲屌柒佢,條支那仔開頭唔衰得都還口,咪不停用蝗語係到操你媽B,點知我一輪咀係用廣東粗口完爆佢,類似「屌你老母on撚99,反屋企食賓州啦,支那仔」,「我學你咁撚柒真係捐返入老母個西到算呀」,根著佢就個人都嚇到呆呆地,邊走邊口upup,嚇到連條女都唔理
跟著我安慰返條支那妹,最後食埋派帽俾個支那仔
幾年前黃金商場陪老婆去買sim3,等佢產假時冇咁悶,有個大陸婆用架手推車係咁隊到我老婆對腳,嬲嬲地就一腳伸開佢架車,散晒
幾年前黃金商場陪老婆去買sim3,等佢產假時冇咁悶,有個大陸婆用架手推車係咁隊到我老婆對腳,嬲嬲地就一腳伸開佢架車,散晒

手推車大陸貨 易散
試過有一次搭火車已經好迫人, 九龍塘站上左幾隻孭住個塞到爆咁滯背囊蝗, 迫埋一堆仲係咁擰轉頭同佢個fd 傾計, 撞左我幾次忍唔住出聲話佢整到我, 屌那星仲整一野大力d 既撞多我一次, 即時無名火起一掌推鳩佢個背囊, 佢差d 企唔穩仆左落地, 但又睇唔到我推佢, 唯有眼啤啤口up up 咁
搭輕鐵想落車偏偏成堆蝗蟲擋撚住
即刻變左衝鋒21攻防線
一野推到個蝗婦仆撚左響月台
跟手踢到佢架車反左
再屌佢老母
係海洋公園 班蝗死都唔行

咪一腳踢埋去 叫佢行啦屌你咁囉
1. 有次搭小巴排隊 到我上車嘅時候有兩隻蝗想打尖截我糊上車
我勁大聲講 喂屌你老母死返後面排隊啦 你中國落嚟架
佢地淆底講sorry

2. 有次搭輕鐵有隻蝗蟲迫嚟迫去咁 勁大聲講電話 D鳥語好撚難聽
我企佢隔離 佢要落車想逼出去
我扮聽唔到無比佢過
之後佢迫走我隔離個矮仔
佢臨走前我kick咗佢一腳然後勁大聲講左句
哎呀對唔住呀我無心kick你架
閂門之後佢隔住門啤住我
唔知算唔算

係海洋公園落大雨
見到前面隻蝗個袋開咗拉鍊
幫佢再開大D

係大圍附近問我點去火車站
指佢去另一邊

踢GIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞