各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
前幾日12月31晚喺旺角東 成條街都好多人 多人到好似維園花市咁
有蝗打開左個gip喺度執野
直頭成條路比佢霸撚左一半
之後我直接踩撚左入佢個gip入面理撚得佢死屌佢老母阻撚住曬
條支那仲要用佢唔咸唔啖嘅廣東話講:「洗唔洗呀!
好撚心涼呀屌你支那蟲!
睇字都爽咗出黎
做得好
振夫綱
振夫綱

我唔係晚晚打老婆
樓主黎上水滅蟲未
樓主好波
樓主黎上水滅蟲未

上水你可以行每一步都踩落喼
樓主黎上水滅蟲未

上水你可以行每一步都踩落喼

好似mario咁踩
連登仔唔係無經驗下化
唔係好勇武架咩?
連登仔唔係無經驗下化
唔係好勇武架咩?

死癲佬
支持
連登仔唔係無經驗下化
唔係好勇武架咩?

說來漸愧
以前見有蝗係地鐵霸晒啲位都唔敢屌
但見樓主咁撚勇
以後見蝗就屌 誓不兩立
連登仔唔係無經驗下化
唔係好勇武架咩?

說來漸愧
以前見有蝗係地鐵霸晒啲位都唔敢屌
但見樓主咁撚勇
以後見蝗就屌 誓不兩立

要清洗香港
記住 對支那蟲唔可以手軟!
試過喺西鐵屯門站一行出車廂
比一家大細嘅蝗撞返入車入面
大力到我倒後仆 差啲死
班仆街蝗仲要跑去爭位坐
一句對唔住都無
就係因為咁我就成魔
支那蟲你死全家啦!
試過喺西鐵屯門站一行出車廂
比一家大細嘅蝗撞返入車入面
大力到我倒後仆 差啲死
班仆街蝗仲要跑去爭位坐
一句對唔住都無
就係因為咁我就成魔
支那蟲你死全家啦!

依家我係扎住馬 係正中間用臂行先出車廂
試過搭船喺長洲出香港,條支那蝗驚死上唔到船,嗰時又多人,條撚樣突然攞起個喼喺我頭上面飛過想打我尖,但條撚樣唔夠力high到我個頭,我個吓著咗上哂頭,轉身一腳撐落去佢屎忽度,佢成個扒咗喺地吓,但唔知係咪佢衰先,同埋我都算係比較大隻,佢竟然無還拖仲繼續衝上船!!

利申:我認個吓真實純衝動無意識,我撐完個吓真係有淆淆哋,因為個吓無情力真係好大力,我估佢兩個膝頭一定有爆哂光,而家諗番都驚!!

試過搭船喺長洲出香港,條支那蝗驚死上唔到船,嗰時又多人,條撚樣突然攞起個喼喺我頭上面飛過想打我尖,但條撚樣唔夠力high到我個頭,我個吓著咗上哂頭,轉身一腳撐落去佢屎忽度,佢成個扒咗喺地吓,但唔知係咪佢衰先,同埋我都算係比較大隻,佢竟然無還拖仲繼續衝上船!!

利申:我認個吓真實純衝動無意識,我撐完個吓真係有淆淆哋,因為個吓無情力真係好大力,我估佢兩個膝頭一定有爆哂光,而家諗番都驚!!

好撚勇武
不過下次真係唔好 佢一報警就仆得街

好撚勇武
不過下次真係唔好 佢一報警就仆得街

佢報警我仆硬街,本來我諗就算傷人19,都會比D仆街報紙煲到變傷人17,到時除時坐段碌計!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞