各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
好耐之前喺高登有人話佢個陣搭地鐵有一家大細嘅蝗蟲衝上車,咁啱個位巴打要落車,佢求其拖咗個細路落車,架車閂咗門其他蝗先發現,佢哋就好似喪屍咁拍門叫哂救命
好耐之前喺高登有人話佢個陣搭地鐵有一家大細嘅蝗蟲衝上車,咁啱個位巴打要落車,佢求其拖咗個細路落車,架車閂咗門其他蝗先發現,佢哋就好似喪屍咁拍門叫哂救命

嘩屌
個人有2單:
1. 新年係澳門的士站一個人等的士,勁撚多蝗條隊又勁長,排排下突然左右多左班蝗,佢地唔係同行,姐係同時間有2/3隊人想打我尖。跟住我搵左個女人開刀,勁大聲同佢講:小姐請你排隊!隊尾在後面! 跟住佢又大聲返話無打尖,我話:我一直排在這個人後面,請你不要插隊! 因為我好大聲,搞到個女人好老尷,就排左我後面,而原本想打我尖嘅其他男人,就全部排晒我係後面,打左我後面果2個香港男人尖 屌但果2個香港男人無反抗..........

2. 過大陸關印回鄉證指紋,排緊隊啦,下下個就到我啦,跟住格離果部機就有問題kick住左,然後果條隊排第一個嘅大陸女人就排左過黎我條隊到,姐係又打我尖!跟住我咪又大大聲講:小姐請你排回你的隊! 佢話佢有排,但部機有問題,佢唔係無排,下個就到佢。我講:那不關我的事,你去找人幫忙,我們這邊每個人都是這樣排隊的!請你守下規矩! then, 佢死死氣排返自己果邊。

利申:香港人,識普通話,prefer以道理ko蝗蟲。

屌但其實當時好撚淆
個人有2單:
1. 新年係澳門的士站一個人等的士,勁撚多蝗條隊又勁長,排排下突然左右多左班蝗,佢地唔係同行,姐係同時間有2/3隊人想打我尖。跟住我搵左個女人開刀,勁大聲同佢講:小姐請你排隊!隊尾在後面! 跟住佢又大聲返話無打尖,我話:我一直排在這個人後面,請你不要插隊! 因為我好大聲,搞到個女人好老尷,就排左我後面,而原本想打我尖嘅其他男人,就全部排晒我係後面,打左我後面果2個香港男人尖 屌但果2個香港男人無反抗..........

2. 過大陸關印回鄉證指紋,排緊隊啦,下下個就到我啦,跟住格離果部機就有問題kick住左,然後果條隊排第一個嘅大陸女人就排左過黎我條隊到,姐係又打我尖!跟住我咪又大大聲講:小姐請你排回你的隊! 佢話佢有排,但部機有問題,佢唔係無排,下個就到佢。我講:那不關我的事,你去找人幫忙,我們這邊每個人都是這樣排隊的!請你守下規矩! then, 佢死死氣排返自己果邊。

利申:香港人,識普通話,prefer以道理ko蝗蟲。

屌但其實當時好撚淆

我都記得 笑到gapgap聲
搭地鐵好多人我企中間扶手位
到站我前面有bb 車要出咁我緊係行後d 比佢落左先
咁岩我後面有個蝗婦要落,佢就zip 下zip 下係咁推我
我火都黎一野向後撞返過去,撞到佢差d 仆街
佢落左車仲係咁望返入黎口upup又唔敢出聲
踢行李俾你地講哂
試過有一次係紅磡落火車
有對蝗父母用d仔女開路衝入車箱
俾我一個膝頭批爆左個女個鼻,爆哂缸
其實唔係故意咁大力,不過佢地咁衝入黎我唔頂住就會俾佢地頂番入去
之後同佢老豆老母講"讓乘客落車先呀,係咪聽唔到呀? "跟住就走左
試過等巴士隻蝗打我尖衝上車 拉住佢個斜揹袋拉返佢落車之後勁大聲講排隊啦屌 我上左車佢就打排我後面個人尖 條毒撚仲唔識反抗 我係車上面又推返隻蝗落車大大聲屌佢你知唔知咩係排隊 老母有冇生對眼比你睇隊尾係邊 佢先死死地氣去隊尾排
個時中學去旅行去海洋公園
去個激流個度排隊
係條樓梯到有個呀嬸想插隊
係咁聽到佢話咩讓一讓 啲人又唔出聲
條樓梯都闊嘅我好細粒
所以可以去另一邊zip
我就好似踢波咁一路上樓梯一路左右咁行
佢係完全冇位zip 跟住我扭轉頭望住佢
試過喺西鐵屯門站一行出車廂
比一家大細嘅蝗撞返入車入面
大力到我倒後仆 差啲死
班仆街蝗仲要跑去爭位坐
一句對唔住都無
就係因為咁我就成魔
支那蟲你死全家啦!

我同你掉返轉 我係撞返佢出去
試過去海洋公園兩隻蝗打尖
屌鳩佢地去返後面排隊
但諗返應該用廣東話講!
就果日12月31號我去尖沙咀倒數有個蝗婦係度推推撞撞,我著左,超大聲咁爆佢 「屌你痴線㗎?咪撚推啦。」
個蝗婦係度發癲「關你咩事呀」
「屌你踩到我呀。」
個蝗婦話佢冇,又話叫我踩番佢
我再屌佢「你都痴撚線,你使撚同你打交。」
佢話「信唔信我打你丫」
我話「我驚你呀,呢度香港。」

佢話:「香港又點呀,香港係終蟈一部份,你去外國唔好搵終蟈幫手丫。」(即係外交部果堆)

去到呢度我超扯火⋯⋯

「你痴尻線,我有BNO 使撚靠大陸 」然後已經唔知自己講左咩⋯⋯連續屌左佢好耐

個蝗婦收左皮⋯⋯倒數完之後同我講唔好意思⋯⋯

企佢隔離個小蝗蟲拍左我片⋯,
試過搭船喺長洲出香港,條支那蝗驚死上唔到船,嗰時又多人,條撚樣突然攞起個喼喺我頭上面飛過想打我尖,但條撚樣唔夠力high到我個頭,我個吓著咗上哂頭,轉身一腳撐落去佢屎忽度,佢成個扒咗喺地吓,但唔知係咪佢衰先,同埋我都算係比較大隻,佢竟然無還拖仲繼續衝上船!!

利申:我認個吓真實純衝動無意識,我撐完個吓真係有淆淆哋,因為個吓無情力真係好大力,我估佢兩個膝頭一定有爆哂光,而家諗番都驚!!

好撚勇武
不過下次真係唔好 佢一報警就仆得街

佢報警我仆硬街,本來我諗就算傷人19,都會比D仆街報紙煲到變傷人17,到時除時坐段碌計!!

唔好傻啦
呢D CASE黑警黎到只會和解
其實唔洗成日驚人地報警 要知道唔係死人冧樓黑警係好小同你落薄
就果日12月31號我去尖沙咀倒數有個蝗婦係度推推撞撞,我著左,超大聲咁爆佢 「屌你痴線㗎?咪撚推啦。」
「屌你踩到我呀。」
佢話「信唔信我打你丫」

佢話:「香港又點呀,香港係終蟈一部份,你去外國唔好搵終蟈幫手丫。」(即係外交部果堆)

去到呢度我超扯火⋯⋯

「你痴尻線,我有BNO 使撚靠大陸 」然後已經唔知自己講左咩⋯⋯連續屌左佢好耐

咁好死同你道歉?
「屌你踩到我呀。」
佢話「信唔信我打你丫」

去到呢度我超扯火⋯⋯

咁好死同你道歉?

蝗蟲呢種生物係欺善怕惡,你惡過佢就得⋯⋯
係銅鑼灣某大廈(有好多餐廳)一層既Lip口俾一大班蝗阻住走,同行友人講左聲「不好意思」但蝗都無反應
我睇唔過眼大聲喝:Fuck Off !! Chinese!!!
之後成班蝗彈開

呢個好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞