各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
通常都係踢下gip
係火車站有bb車但係唔搭lift既我會踢鳩佢架車
地鐵,幾隻蝗企正響電梯口傾計,阻撚住大半條路。搞到後面好迫,前面空晒

我加速,然後鬆掙過。
條友高我半個頭,向我鳩叫唔知乜春,我扮唔知,聽唔到繼續行,但係聽到比佢朋友拉住左。

而家蝗少左好多啦,再無機會
路過聽到

:勇武巴打

(鬧緊交,巴打話Hong Kong is not China)
: 大家都是龍的傳人!都是同胞!
:戇鳩閘撚住!你冇老豆生?龍的傳人即係你老母比龍屌?!雜種

隻蝗柒到即刻掉頭走
路過聽到

(鬧緊交,巴打話Hong Kong is not China)

隻蝗柒到即刻掉頭走

路過聽到

隻蝗柒到即刻掉頭走

心水清
睇依個post 睇撚到我好撚爽
咁我有一次餐廳食野 因為多人要搭枱
有對蝗蟲母子食野,坐係我同我女朋友對面,當時我地係坐卡位
咁之後呢,個死支那仔已經成隻狗咁,係咁走,唔撚停,又無家教咁
咁我四個碗麵同時嚟咗,條死支那仔行去我女朋友個碗麵到,吐口水
咁我女朋友緊係驚啦,我就問佢阿媽依家即係點先
佢老母話 小朋友係咁,唔鐘意你可以換位置
我緊係即刻扯撚晒火啦,我話我都係咁架,然後一手將支那仔面前杯凍華田,掃落死支那仔到
再話 我屌你老母 你個仔有爺生無乸教 冚家產啦你
佢就呆撚咗咁坐係度,我就拉左我女朋友走,嬲到我仆街

好型

比著我都會

成碗麵淋落佢老母個頭頭

咁串一定要招呼下佢啦
係超級市場買野,
黎緊就到我比錢,
突然有個大陸閪打我尖
咁我就用廣東話同佢講話排隊啦,
識唔識排隊架
佢話:我剛才就在這啦
佢屌返我轉頭
但個收銀見到佢打尖都serve佢先
排我後面啲人都唔幫拖
樓上啲巴打好型

啲收銀咪又係支那人

好型

比著我都會

成碗麵淋落佢老母個頭頭

咁串一定要招呼下佢啦

對啲畜牲 唔屌佢獲金唔撚得

比著我都會

成碗麵淋落佢老母個頭頭

咁串一定要招呼下佢啦

對啲畜牲 唔屌佢獲金唔撚得

Agger
近排搭車少左好多蝗
依家人大左 反而更加大膽搞事
係尖沙咀彌敦道
比個蝗叔一手捉住膊頭用普通話問
「朗豪坊怎樣走」
我一手指住成條彌敦道答佢
「一直走」

嚴格黎講 我冇呃到佢
係尖沙咀彌敦道
比個蝗叔一手捉住膊頭用普通話問
「朗豪坊怎樣走」
我一手指住成條彌敦道答佢
「一直走」

嚴格黎講 我冇呃到佢

你點佢行去紅磡嘛
有次喺上環有個支那女人碌到我女朋友隻腳,本身已經勁燥,過左十分鐘個支那婆竟然走過黎問我路,我即刻屌柒佢加叫佢同女朋友道歉

有次喺日本機場排隊check in返香港,有個支那佬話佢啲朋友喺隊尾,唔肯行,要啲職員俾佢啲朋友上隊頭先得,搞到塞住晒,而我就喺正佢後面,但係用咗蝗語屌佢叫佢咪插隊,要同朋友一齊就死返落去,結果隻蝗淨係識問我係咪台灣人

所以以後屌蝗一定要用返廣東話
話說有次同老母食完飯出紅磡站
屌你老母有個大陸狗帶埋仔女出站但又唔識用八達通 我排個大陸狗後面佢嘟左卡出去我就即刻嘟
點知條撚頭想行返入黎 我一手推返佢出去我自己出閘
跟住我望鳩佢 見佢啤鳩我
我即刻指撚住佢話
望咩呀屌你老母臭閪 係到望

全程我老母係呆撚左
仲有試過係op坐海洋列車 本身我排個陣就冇乜人 乜後就有一堆蝗衝埋黎
愈迫愈埋 迫撚走埋我 就企到前一前
之後我就係班蝗婦耳邊大嗌
不準超越黃線呀聽唔聽到呀 (feel到佢地比我地聲嚇左一嚇)
之後成堆呀嬋都冇聲岀

試過同屋企人排隊搭海洋列車個時 有班大媽排後面已經好鬼嘈成班開籠雀咁
架車一黎到係度迫迫迫趕住去死咁
其中有個大媽成個衝鋒21上身想打尖上車
猛咁向前迫 差啲搞到我仆街
我老豆跟住勁大聲指住佢嚟鬧 話係唔係想鬧交啊
嚇到個大媽向後縮
果下覺得老豆真係好型
地鐵,幾隻蝗企正響電梯口傾計,阻撚住大半條路。搞到後面好迫,前面空晒

我加速,然後鬆掙過。
條友高我半個頭,向我鳩叫唔知乜春,我扮唔知,聽唔到繼續行,但係聽到比佢朋友拉住左。

而家蝗少左好多啦,再無機會

你去下上水沙田,大把機會

未完
食食下條支那仔又打俾條支那妹搵人
咁岩後入緊條支那妹,咪即刻幫佢接左個電話,幫佢開speaker,等佢邊俾人屌邊俾同條仔chat
開頭條女都扮哂野用蝗語話行緊街,點知我一發力屌到條女發發聲,條支那妹不停呀呀呀不行了不行了。條支那仔都知今次仆倒啦,好緊張咁問:「你在幹甚麼?」我即刻搶左個電話,大大聲話:「我屌緊你條女呀支那仔!支那妹話俾你條仔知邊個屌得你舒服d呀?」條支那妹淫到呢,大大聲話: 「你的比較強,不要停呀~」跟著我就射哂入去啦。

條支那妹之後仲纏著我。不過我作為高質既香港人係有道德既,之後就同條支那妹斷哂聯絡,還返佢俾條仔

講多啲
小蝗蟲起我盲點位跑出黎,可能因為佢太矮睇唔到,一腳踢飛左佢,然後大蝗蟲走出來準備想炮嘴,一句德埋去(屌你老母商場黎架仲起度跑抵揀死啦!教都唔識教返去食屎啦),跟住就成班煌收左皮

係唔係咁

先發制人好岩對付支那種 你唔出聲唔反抗佢地就會恰你 天生欺善怕惡
去海洋公園玩 排隊搭纜車
有一堆蝗跟住條人龍一路打尖行緊上黎
去到我後邊果時 我就直接吊高佢黎賣
我果陣已經排長龍又熱又出汗 好
係度叫我讓開俾佢行前 跟住燥到我一野收佢皮
嚇到隻蝗聲都唔敢聲 企係我後邊 粒聲唔出
講完幾句 隔離隻蝗叫帶頭果隻蝗靜啲唔好嘈
俾我霸氣嚇到乖乖地排隊
我堂妹仲叫我冷靜啲 驚我開隻蝗波
但我果刻好冷靜咁 但堂妹話我個樣想殺人滅口咁
最後海洋公園啲工作人員一次過收服哂成班打尖既蝗蟲
心情即刻舒服哂

知唔知咩叫吊高黎賣?
同埋其實你到底做左d乜?

gag唔到咁我講清楚啲 用我地香港人既語言去屌鳩佢
問佢打乜尖 我個樣好嚴肅咁望住果幾隻蝗
見唔到有人排隊 以為呢度大陸咁上下
跟住俾我嚇到無聲出 講埋粗口 不過唔知佢識唔識
踢gib係基本
遇著問路好聲好氣有禮貌就會簽
冇禮貌連唔該都唔講既就fake 鳩佢
試過係中環俾d暴發户呀叔大大拍膊頭問
銅鑼灣怎樣走
fake佢搭紅線

去買鞋試鞋個陣d支那細路圍住d梳發玩捉係咁跑
睥左佢2次之後佢呀嫲岀聲屌佢
唔夠30秒又黎過
嬲得濟伸隻腳岀黎cake佢
結果大大力仆街
棚牙撼到個嘴爆哂血
之後好撚大聲嘩一聲爆喊
成場人望住
然後施施然埋單走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞