各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
就果日12月31號我去尖沙咀倒數有個蝗婦係度推推撞撞,我著左,超大聲咁爆佢 「屌你痴線㗎?咪撚推啦。」
個蝗婦係度發癲「關你咩事呀」
「屌你踩到我呀。」
個蝗婦話佢冇,又話叫我踩番佢
我再屌佢「你都痴撚線,你使撚同你打交。」
佢話「信唔信我打你丫」
我話「我驚你呀,呢度香港。」

佢話:「香港又點呀,香港係終蟈一部份,你去外國唔好搵終蟈幫手丫。」(即係外交部果堆)

去到呢度我超扯火⋯⋯

「你痴尻線,我有BNO 使撚靠大陸 」然後已經唔知自己講左咩⋯⋯連續屌左佢好耐

個蝗婦收左皮⋯⋯倒數完之後同我講唔好意思⋯⋯

企佢隔離個小蝗蟲拍左我片⋯,

咁好死同你道歉?

FF大賽
樓上咁多位巴絲好勁好犀利
Some one give them a medal
係銅鑼灣某大廈(有好多餐廳)一層既Lip口俾一大班蝗阻住走,同行友人講左聲「不好意思」但蝗都無反應
我睇唔過眼大聲喝:Fuck Off !! Chinese!!!
之後成班蝗彈開

外國勢力
平時搭地鐵,班大陸9一定衝入去坐,我等開門,佢地起跑 我就申隻腳'kick'班仆街,
同埋排隊落車or 搭電梯,知道前面果個係蝗,係咁踩佢地鞋踭,踩到佢地甩鞋
唔明蝗蟲去邊都要拖喼 去黃大仙廟都拖喼 我踢鳩佢個喼幾下
有次比喼轆撚親,本來我都預佢唔道歉㗎喇,大陸人冇禮貌好正常,所以算數,廢事小事化大
點知隻蝗望一望個喼,就用蝗語講:
「你小心點,別碰到!」

跟住我即刻怒氣攻心,一隻踢落佢個喼度,個喼就爆開左(仲凹左)
之後驚得濟,鳩up左句:「你轆到我先㗎,操你媽B」

另外有次排隊搭車,蝗打尖
有次比喼轆撚親,本來我都預佢唔道歉㗎喇,大陸人冇禮貌好正常,所以算數,廢事小事化大
點知隻蝗望一望個喼,就用蝗語講:
「你小心點,別碰到!」

跟住我即刻怒氣攻心,一隻踢落佢個喼度,個喼就爆開左(仲凹左)
之後驚得濟,鳩up左句:「你轆到我先㗎,操你媽B

另外有次排隊搭車,蝗打尖

唔知算唔算屌打

話說我係大北區做補習社
逢星期六教英文,數學班
有個蝗蟲家長投訴點解成日俾壓力佢個仔
其實我只係叫佢做句練grammar ,抄生字,唱九因歌(鬼國好似唔係以九因歌黎背乘數表)

老闆叫我親自回應,我話呢啲係香港教法,個個都係咁學,你唔滿意自己教番或者番大陸讀,咁會少啲"壓力"(蝗蟲老母聲稱讀師範),之後佢冇聲岀
上年去time square ,有條支那仔拖著條幾靚既支那妹,想不停行前推推推,我咪大大聲屌柒佢,條支那仔開頭唔衰得都還口,咪不停用蝗語係到操你媽B,點知我一輪咀係用廣東粗口完爆佢,類似「屌你老母on撚99,反屋企食賓州啦,支那仔」,「我學你咁撚柒真係捐返入老母個西到算呀」,根著佢就個人都嚇到呆呆地,邊走邊口upup,嚇到連條女都唔理
跟著我安慰返條支那妹,最後食埋派帽俾個支那仔
唔知算唔算屌打

話說我係大北區做補習社
逢星期六教英文,數學班
有個蝗蟲家長投訴點解成日俾壓力佢個仔
其實我只係叫佢做句練grammar ,抄生字,唱九因歌(鬼國好似唔係以九因歌黎背乘數表)

老闆叫我親自回應,我話呢啲係香港教法,個個都係咁學,你唔滿意自己教番或者番大陸讀,咁會少啲"壓力"(蝗蟲老母聲稱讀師範),之後佢冇聲岀

死全家啦 又要屌又要讀
呢啲蟲要滅種滅族
上年去time square ,有條支那仔拖著條幾靚既支那妹,想不停行前推推推,我咪大大聲屌柒佢,條支那仔開頭唔衰得都還口,咪不停用蝗語係到操你媽B,點知我一輪咀係用廣東粗口完爆佢,類似「屌你老母on撚99,屋企食賓州啦,支那仔」,「我學你咁撚柒真係捐返入老母個西到算呀」,根著佢就個人都嚇到呆呆地,邊走邊口upup,嚇到連條女都唔理
跟著我安慰返條支那妹,最後食埋派帽俾個支那仔

返呀!
蟲都搞 告你虐畜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞