各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
濕鳩中小企it 大陸老細 ,今年加得400咁多 唔柒續約等走.d機 out main唔柒續 壞機唔報 日撚日屌個老細冇料扮4條 博佢炒比我早走.上禮拜三簽完紙放生我 我一走公司大機raid 5 double fault, backup就神早死左冇整到.公司website ftp email totally lose ,前日先話[幫公司拼搏才有未來 你這態度出去 死定呀] 前日就打黎叫救命 我唔返就話報驚 結果到今日都仲未比人拉
手柄又唔得
手機又唔得
耳機又唔得
打的又唔得
冰箱又唔得

根本全部都係香港人一向用開嘅,為反而反

冰箱點會得 on9

由細到大全部都係咁叫,其他人都係咁用
都唔知你哋嘈乜嘢

我90後唔知以前啲字點用,但係冰箱係指雪櫃製冰嗰part,點會唔用得

嗰格唔係叫開冰格咩?
廣東話感覺好少用個箱字 諗到嘅例子得 公仔箱
手柄又唔得
手機又唔得
耳機又唔得
打的又唔得
冰箱又唔得

根本全部都係香港人一向用開嘅,為反而反

冰箱點會得 on9

由細到大全部都係咁叫,其他人都係咁用
都唔知你哋嘈乜嘢

我90後唔知以前啲字點用,但係冰箱係指雪櫃製冰嗰part,點會唔用得

嗰格唔係叫開冰格咩?

兩樣都有人叫呀嘛?
同埋冰格唔係講呢啲咩 定你哋會叫冰模?

btw.紙箱算唔算

嗰格唔係叫開冰格咩?

兩樣都有人叫呀嘛?

btw.紙箱算唔算

呢舊野我真係唔知點叫 就咁講雪定啲水整冰啲人就明我講咩
係喎仲有紙皮箱
箱字真係少講
成架BB車踢開 再仇視佢
利申 冇bb喺入面
話冰箱得d人小學畢業未
各位巴絲好勇武
認真問我得15幾兼妹樣,好撚驚屌啲蝗會畀人打返轉頭
有無妙方等我都可以霸氣屌撚死啲大陸蝗
各位巴絲好勇武
認真問我得15幾兼妹樣,好撚驚屌啲蝗會畀人打返轉頭
有無妙方等我都可以霸氣屌撚死啲大陸蝗

聲大夾惡就得
妳越大聲佢越淆你

嗰格唔係叫開冰格咩?

兩樣都有人叫呀嘛?

btw.紙箱算唔算

唔係呢舊,係成part,有門拉出嚟嘅成part
唔係呢舊,係成part,有門拉出嚟嘅成part

我知呀 但呢舊唔係都叫冰格
所以我先問成part嗰隻係咪應該冰箱冰格都有人叫
利申 真係兩樣都有講
屌打
仲有一樣嘢
支那蝗唔識靠左行
但係如果全部香港人都靠左行
啲蝗都唔知掟嘅
咁俾人撞到就自己抵撚死啦
利申:見過講香港話嘅支那人,照撞
係海洋公園 果日仲要平日冇乜香港人
成班著住一樣衫既蝗團排隊又係咁攝
點解佢地咁撚中意係咁叫人插入黎條隊
同幾個frd一齊用廣東話屌鳩佢地加頂撚住唔比佢地過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞