各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
我份人比較細膽
通常都係用踢既方式踢開啲蝗B
落車慢慢落,確保所有位比人坐哂先比佢上
如果推BB車,我通常都會碌鳩佢隻腳
唔夠膽
喺旺角行緊去返工
有隻支那細路跑嚟跑去
又矮 睇唔到佢
一腳無情力兜嘢踢到佢飛起

好彩佢隔離冇大人 如果唔係我死撚硬
圍爐取暖post
有次放工時間係九龍塘站落車
落車嗰陣門口成班蝗衝上黎 驚死上唔到車
頂到我完全無辦法出
跟住著撚左 一鳩撞落我面前個呀嬸到
再大聲話死返出去啦
呀嬸連埋後面班蝗即刻讓開條路比我
(好似摩西過紅海咁)
喺旺角行緊去返工
有隻支那細路跑嚟跑去
又矮 睇唔到佢
一腳無情力兜嘢踢到佢飛起

好彩佢隔離冇大人 如果唔係我死撚硬

支那細路真係好撚黑人憎
屋企開茶記,有條大陸閪黎叫外賣,開口已經講鬼話,一聽到唔該都無聲已經馨馨地,但係做飲食服務無計。
佢叫撚完嘢入左單之後話俾支付寶,我話無,唔收依啲咁既撚嘢,跟住佢拎張八達通出嚟問收唔收,我話唔收,跟在佢問一定要付港幣啊? 我即刻勁撚大聲:「屌你老母你俾美金我收呀 ! 無錢學人嚟嗌嘢食?」
跟手係櫃面大叫咪撚入佢張單
跟住佢就走左,如是者我返屋企俾老豆省左一餐
屋企開茶記,有條大陸閪黎叫外賣,開口已經講鬼話,一聽到唔該都無聲已經馨馨地,但係做飲食服務無計。
佢叫撚完嘢入左單之後話俾支付寶,我話無,唔收依啲咁既撚嘢,跟住佢拎張八達通出嚟問收唔收,我話唔收,跟在佢問一定要付港幣啊? 我即刻勁撚大聲:「屌你老母你俾美金我收呀 ! 無錢學人嚟嗌嘢食?」

p.s.全程一句鬼話都無講過,佢識聽廣東話,所以啲大陸閪嚟叫人「請講國語/中文」係有心踩低我地既語言地位
高質post Lm

p.s.全程一句鬼話都無講過,佢識聽廣東話,所以啲大陸閪嚟叫人「請講國語/中文」係有心踩低我地既語言地位

巴打有型
小弟想含你條撚
暫時諗到兩單

第一單係中二個陣,個陣喺天后有個煌問我銅鑼灣點去,我答佢搭968搭到總站就得

第二單係有次番學架車已經好逼,班煌仲要想帶埋佢哋啲水貨上車,見到佢咁緊係即刻上車,咁我企個嗰位有個位剩,但係我特登企喺門邊唔俾佢入,佢同我講俾位佢入,我話冇位,隻煌竟然搬個綁哂水貨嘅手推車入嚟,之後我打揀啱時機一腳撐落啲水貨到,見到佢連人帶車訓咗起月台,啲水貨又散哂,咁啱又閂門開車,望住班煌呆咗咁款真係爽
我試過一腳踢開左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞