各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
上年去time square ,有條支那仔拖著條幾靚既支那妹,想不停行前推推推,我咪大大聲屌柒佢,條支那仔開頭唔衰得都還口,咪不停用蝗語係到操你媽B,點知我一輪咀係用廣東粗口完爆佢,類似「屌你老母on撚99,反屋企食賓州啦,支那仔」,「我學你咁撚柒真係捐返入老母個西到算呀」,根著佢就個人都嚇到呆呆地,邊走邊口upup,嚇到連條女都唔理
跟著我安慰返條支那妹,最後食埋派帽俾個支那仔

未完
食食下條支那仔又打俾條支那妹搵人
咁岩後入緊條支那妹,咪即刻幫佢接左個電話,幫佢開speaker,等佢邊俾人屌邊俾同條仔chat
開頭條女都扮哂野用蝗語話行緊街,點知我一發力屌到條女發發聲,條支那妹不停呀呀呀不行了不行了。條支那仔都知今次仆倒啦,好緊張咁問:「你在幹甚麼?」我即刻搶左個電話,大大聲話:「我屌緊你條女呀支那仔!支那妹話俾你條仔知邊個屌得你舒服d呀?」條支那妹淫到呢,大大聲話: 「你的比較強,不要停呀~」跟著我就射哂入去啦。

條支那妹之後仲纏著我。不過我作為高質既香港人係有道德既,之後就同條支那妹斷哂聯絡,還返佢俾條仔

上年去time square ,有條支那仔拖著條幾靚既支那妹,想不停行前推推推,我咪大大聲屌柒佢,條支那仔開頭唔衰得都還口,咪不停用蝗語係到操你媽B,點知我一輪咀係用廣東粗口完爆佢,類似「屌你老母on撚99,反屋企食賓州啦,支那仔」,「我學你咁撚柒真係捐返入老母個西到算呀」,根著佢就個人都嚇到呆呆地,邊走邊口upup,嚇到連條女都唔理
跟著我安慰返條支那妹,最後食埋派帽俾個支那仔

未完
食食下條支那仔又打俾條支那妹搵人
咁岩後入緊條支那妹,咪即刻幫佢接左個電話,幫佢開speaker,等佢邊俾人屌邊俾同條仔chat
開頭條女都扮哂野用蝗語話行緊街,點知我一發力屌到條女發發聲,條支那妹不停呀呀呀不行了不行了。條支那仔都知今次仆倒啦,好緊張咁問:「你在幹甚麼?」我即刻搶左個電話,大大聲話:「我屌緊你條女呀支那仔!支那妹話俾你條仔知邊個屌得你舒服d呀?」條支那妹淫到呢,大大聲話: 「你的比較強,不要停呀~」跟著我就射哂入去啦。

條支那妹之後仲纏著我。不過我作為高質既香港人係有道德既,之後就同條支那妹斷哂聯絡,還返佢俾條仔

有次搭輕鐵,嗰時都唔太迫,我企係度拉住個吊環,有個頗高嘅蝗婦上車,企咗係我隔離,同另一個蝗婦d係度傾計,唔知佢做乜愈企愈埋,係咁用個油頭頂我隻手,頂咗幾下佢都好似冇感覺咁,我咪一鳩拉行個屌環彈落佢個頭度囉,佢即刻望過黎啤我,我咪啤返佢佢冇出聲,佢可能見到我都幾大份所以唔敢屌我
以前去迪士尼試過同前後既香港人閘實條隊 唔俾d蝗打尖 成日都遇到有蝗話我的小孩在前面 同佢講前心冇細路喎

而家成日係紅磡落車就叫一路落一路叫咪撚逼啦屌你

同埋d蝗好撚興係路口同電梯急停 然後我用佢地都聽到既聲線話屌咪停啦 塞住晒
以前去迪士尼試過同前後既香港人閘實條隊 唔俾d蝗打尖 成日都遇到有蝗話我的小孩在前面 同佢講前心冇細路喎

而家成日係紅磡落車就叫一路落一路叫咪撚逼啦屌你

同埋d蝗好撚興係路口同電梯急停 然後我用佢地都聽到既聲線話屌咪停啦 塞住晒

我會照撞落去
急停呀拿
番工期間 有堆蝗臨收鋪前入黎買衫
整亂個場 又將自己d衫放係我地d枱之後就行去照鏡
嬲嬲地將條友一件nike外套當垃圾dum左落垃圾桶
到佢發現唔見左件外套 就好焦急咁搵
不斷問同事有冇見過佢件外套
後尾收鋪就迫住一定要趕佢地走
番工期間 有堆蝗臨收鋪前入黎買衫
整亂個場 又將自己d衫放係我地d枱之後就行去照鏡
嬲嬲地將條友一件nike外套當垃圾dum左落垃圾桶
到佢發現唔見左件外套 就好焦急咁搵
不斷問同事有冇見過佢件外套
後尾收鋪就迫住一定要趕佢地走

好賤
不過我鍾意
留名
試過搭地鐡,見到阿婆上車,見佢人多又企唔穩就打算起身讓俾阿婆坐(果時未咁多關愛坐 ),咁我起半身之際,另一邊廂一班湖南佬就見到我起身有位(其實我都未完全起身),就已經想一野撞開攝入位坐。咁在下總算有點武術根基,個牛高馬大湖南大肥佬都撞唔開我,我就扶住阿婆俾阿婆坐返。而班湖南佬就面都檬曬,因為佢地只係下意識淨係諗自己,無諗過讓坐呢種美德。就係咁全車人望往呢班無禮貌既湖南佬,又睇住我照顧住阿婆坐低,成班湖南佬成程低頭唔敢望過黎。我就轉而企左開另一面門口位,過左幾個站佢地已經到落車,幾個站都搶位坐。 列車到站,事後我頭也不回落車,成件事我表達出香港人應有禮貌公益心照顧長者,對比內地人果種自我利益心態,完美對比。
幾年前同朋友去蝗國某主題公園
排隊等玩碰碰車個陣 後面兩個蝗童係咁推黎推去 又係度大聲鳩叫
於是入去個陣 特登揀幾架係佢地隔離嘅車
一開波就塞撚住佢地
其中一個仲要嘗試單手推開我架車
去到差唔多完場 玩到盡晒興就放佢兩個走
跟住行冇兩步就完撚左
兩件野即刻發撚晒癲又屌又盛
排隊等玩碰碰車個陣 後面兩個蝗童係咁推黎推去 又係度大聲鳩叫
一開波就塞撚住佢地
跟住行冇兩步就完撚左

有次去海洋公園玩激流
有三個大陸呀叔呀嬸排隊尾而我係隊中

然後望住佢三個由隊尾一路直衝去到隊中想過我
行到我前面個陣一手扯住個呀叔問佢識唔識排隊
之後條友唔敢再行
不過睇死佢玩下個game又會繼續打尖

又有一次係尖沙咀有個大陸呀嬸問路
我用英文講
點知條友問番我識唔識中文(普通話 )
我就話唔識
之後佢企係隔離用電話搵路
我就係佢隔離用普通話同細佬吻水
一開波就塞撚住佢地
跟住行冇兩步就完撚左

支那童真係要拎去填海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞