各位巴絲試過點樣屌打蝗?

367 回覆
377 Like 7 Dislike
做得好
屌打係煌語,用完勝得唔得
喺餐廳食飯
坐背貼背嗰d卡位
後面嗰枱隻小蝗不斷伸手過黎我地嗰卡
我一耶用個背脊壓落佢隻手到
即刻靜哂

利申 本人180磅,唔知佢隻手斷未
喺餐廳食飯
坐背貼背嗰d卡位
即刻靜哂

唔知點解真係覺得小蝗好撚黑人憎
係上水站落車
一開門佢想衝入黎 我撞返佢出車門
喺餐廳食飯
坐背貼背嗰d卡位
即刻靜哂

寧舍樣衰
係上水站落車

拖住gip既大陸大媽
喺餐廳食飯
坐背貼背嗰d卡位
即刻靜哂

龍珠個d斯路bb都乞人憎過斯路嫁
係上水站落車

拖住gip既大陸大媽

係大陸閪 唔係大媽!
喺餐廳食飯
坐背貼背嗰d卡位
即刻靜哂

龍珠個d斯路bb都乞人憎過斯路嫁

agger
試過有堆蝗命令式問我點去海洋公園
我隨手指架巴士話 呢架啦快上佢就開車
佢地多謝都無句就上左車
架巴士開走左之後我睇到架車車尾打住
60x 屯門市中心
佢地多謝都無句就上左車
60x 屯門市中心

佢地多謝都無句就上左車
60x 屯門市中心

睇呢個post個人開心晒
之前行屯市足足俾啲車仔碌左起埋5次腳以上 諗住讓佢地行先,屌你老母佢地真係唔識拖車行路。成日人車平排,讓埋都照碌過黎,行路又唔撚帶眼,話撞就撞埋黎。

經過幾次之後,我次次都扮睇手機直行直過,踢開啲車仔。人多嘅話,上半身就用力谷下,同佢地鬥撞,唔撚再讓。香港人除外
佢地多謝都無句就上左車
60x 屯門市中心

就咁隊部電話埋嚟叫我幫佢影相,唔該都冇聲,之後我放大佢個大頭影咗張黑白相就畀返佢
1. 係條邨排隊上巴士 有個大陸婆抱住個o靚妹一野就跑左上車
我即刻大大聲衝上前屌柒個大陸閪 嚇撚到佢個女喊 (之前已經打過一次尖 但果次我無出聲 所以見到第2次無名火起)

2. 係灣仔政府合署果頭無神神有班大陸閪拍鳩我膊頭, 唔該都無聲問我中環點去 我叫左佢地上307往大埔方向

3. 搭地鐵一家大細驚撚死上唔到車係鳩咁撞 有個o靚仔係最後面 我見到就山門即刻頂鳩住個細路等佢上唔到車

仲有好多 但大部分都係踢鳩佢地個gip
之前行屯市足足俾啲車仔碌左起埋5次腳以上 諗住讓佢地行先,屌你老母佢地真係唔識拖車行路。成日人車平排,讓埋都照碌過黎,行路又唔撚帶眼,話撞就撞埋黎。

經過幾次之後,我次次都扮睇手機直行直過,踢開啲車仔。人多嘅話,上半身就用力谷下,同佢地鬥撞,唔撚再讓。香港人除外

咁似我既
上次非繁忙時間係紅磡落火車
成架火車勁多空位 同埋得兩三個人落車
前面個啲大陸婆大陸佬都要衝上黎唔俾我落車
之後無名火一野批肘落個大陸婆個雞心
佢即刻哎唷⋯⋯(講鄉下話)
成班人讓俾我落車
利申:好撚瘦 手肘尖到拮死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞