鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
你貼張12m樓契即贏 快手啦等緊吹奏你
拿講明我月入得三皮,同埋唔玩捐錢,因為唔捨得

想同屈蛇鬥資產
貼到12m就贏
pish pish pish
敗走高登 諗住過黎連登撚狗
貼到12m就贏

貼乜春 佢連樓都未必有
身家唔知邊個多
但邊個個屎忽扭得夠勁就有目共睹
佢話我借呀媽層樓

佢都可以屈埋我搶老母張身份証啦

巴打你比較中立

幫手諗個造唔到假,公平既規則

就算我真係輸,都口服心服
對英文名其中一隻字母同身份證其中一個no都夠晒啦
屌你老母你貼到12m樓全世界都認你贏啦
樓主唔認咪到佢柒
兩邊都柒咖喇 但係屈鳩男柒咗咁多次都仲係咁柒
老老豆豆,樓主個規矩係輪流貼資產,個次序係ABBAA
樓主先貼左

A樓供款單

屈機就貼

B銀行資產證明
B車(比樓主及一眾巴打質疑係公司車)
B稅單入息證明

樓主再貼

A入息證明
A冇數字既差餉單

但樓主一開始已經貼左樓,再貼差餉單已經重複,而且仲要乜數字都冇

唔係話幫屈機,但樓主你既然自己定得個規矩出黎,你最少都要貼多樣資產,先有資格屌屈機男,而家個情況係樓主走數喎

又衝出黎柒 樓主第一張既資產屈Sir都未夠Cover
又話規矩比第三方巴打定,定撚完又要跟你規矩有金錢付出,咁咪又係用你鍾意既規矩

咪講左捐錢都可以係假囉,有冇睇過啲賣料狗拍撚埋片落七仔捐錢呀

而家我呢個第三方巴打提出既最公平方案就係:
樓vs樓

快撚啲貼層12m樓出黎啦 我即刻宣布你贏
咁撚多口水做乜?貼啦屌
你老母係男人?唔遮性別咪得
屈狗今次仲唔食蕉,係高登個邊柒完又呢邊柒,想點先?

唔好話12 M,有8M樓契大家都當你贏啦屈狗。

否則你依舊是屈狗。呢個故事教訓你吹水唔好唔抹嘴啦
佢判左自己贏

我貼就係假

巴打幫心諗無得造假既規則

我口服心服
屈狗今次仲唔食蕉,係高登個邊柒完又呢邊柒,想點先?

唔好話12 M,有8M樓契大家都當你贏啦屈狗。

否則你依舊是屈狗。呢個故事教訓你吹水唔好唔抹嘴啦

3M我都收貨 慳返啲口水
不過佢冇
收皮啦屈蛇
網上貼樓你可以100%確定無造假?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞