鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
12m樓呢屈機男
睇清楚樓主仲有張咩先啦
屈機男正柒頭
捐5千,條仆街屈蛇立即認輸深潛,咁都可以又叫人鬥捐錢。要幾蠢先會再上當?

要鬥捐錢得,屈生先捐10 萬(有曬証明文件,之後再挑大家,我們係歡迎之至啦
呢D幫老闆找開數 求其都拎到十張八張都可以打飛機
教返你地仲要串 真係R晒頭
嘩~咁多張~公司好多舖?
公司幫老闆找數 入返老闆私人數好撚出奇咩 咪撚ON9啦
就係咁容易有既野
佢都拿唔唔到出來
樓主有埋按揭

我唔係屈機男好似好大支野架喎
食個早餐都畀佢串得隻蛋係新鮮食材
明眼人一諗就知 三唔識7的局外人 見唔到屈機層1200萬樓的証明 都唔會撐屈機啦
突然走出黎 係未有1200萬樓見到情況下力撐屈機
心照啦
巴打。話時話⋯除非你做Finance Dept啦⋯否則⋯普通員工應該拎唔到⋯⋯
又一件無知
係咪做細公司admin 幫老細交差餉交到short左

樓主有齊按揭供款單同差餉,係一個普通仲有按揭係身既業主應該有既文件來

如果屈狗層樓係已經供斷或者一開始full paid,佢係會有一份樓契或者差餉單

屈狗如果真的業主,點解咁撚簡單既文件都拎唔到出來

好柒呀垃圾
屌你個看更扭扭捏捏成個pussy咁
老闆屋企做按歇 叫公司找數 book返老闆私人AC數咪得囉
柒唔切就係呢D

我估佢做公司仔admin係到懶醒
咪玩,新款真係同teala差唔多級數
老闆屋企做按歇 叫公司找數 book返老闆私人AC數咪得囉
上面都起碼有人識講做公司 finance department先拎到出黎 都叫有D常識
屌你地兩個真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞