鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
笑話一樁 完
之後開隻分身出來轉話題
屌睇咗咁多頁都冇12M 樓契
哂氣
屈機男係柒 但樓主同佢都係同佢不相伯仲
結論 LF2
樓主由頭到尾都冇話自己好有錢
不過條垃圾成日掛12M 樓口邊屌串人
佢唔敢貼12m樓 大家都知咩料啦 我係見佢地講完咩ABBA的規則 見到個屈機男貼完左兩張 但樓主就話 唔計 判自己贏 睇番個陣 本身負評集中係屈機男 即刻轉哂去樓主
使乜行落樓同架車影相,牌簿都唔敢影上來點證明架車係自己

睇佢貼埋d爛尻軚盤,過期稅單就知佢想博大霧啦。
垃圾錢7當TESLA
唔係幾厚面皮既人先講得出口
屈機男,雖然我由上個post開始笑尻你 不過我見到你呃左隻 懲戒狗 護主,都倍感安慰

真心我好易信人, 你求其post到張差餉又好,按揭貸款單又好,樓契又好,我都一定當係你既,唔會唔信你要你prove
一齊恥笑000 ok ?

但係你乜尻都無,又真係好難撐你
求你貼張野 笑尻000 等佢收皮得唔得
唔好話12M 7M 都夠屈樓主機

成日叫人捐錢, 都唔知做乜尻
我多錢都唔代表我中意捐錢俾d偽善撚洗
我俾我老母買衫唔好

懲戒男我害左你

網上勿認真

祝你越搵越多
屈機男共勉之
睇你見地同自稱既收入都相稱

現實生活過得好d把啦

呢班人你會想像到佢地現實生活係點

另外你地提出個公平規則我先會應
屈機男,雖然我由上個post開始笑尻你 不過我見到你呃左隻 懲戒狗 護主,都倍感安慰

真心我好易信人, 你求其post到張差餉又好,按揭貸款單又好,樓契又好,我都一定當係你既,唔會唔信你要你prove
一齊恥笑000 ok ?

但係你乜尻都無,又真係好難撐你
求你貼張野 笑尻000 等佢收皮得唔得
唔好話12M 7M 都夠屈樓主機

成日叫人捐錢, 都唔知做乜尻
我多錢都唔代表我中意捐錢俾d偽善撚洗
我俾我老母買衫唔好

佢自稱有12M現契樓,使乜貼7M咁委屈
人生交叉點,巴打我有兩份工,點㨂好
https://lihkg.com/thread/478151/page/1?ref=web&post=1

點解懲戒男同屈SIR一樣人工, 都係55K
我係你潛翻三幾個月改個名就算了 成日衝出嚟柒 咁樣開心咩
一句啦 屈機男你要咩情況下先會貼12M樓
話左做人唔好咁招積架喇屈機男
真正嘅成功人士係唔使上網拎存在感
因為現實中佢嘅存在感已經爆晒
你越係上網同人比只會越顯得你自卑

不過講你都唔明架啦
仲要互相祝福 惺惺相惜咁格曬劍
1200萬樓ar? 差餉單 加 按揭單呢?
都冇,點貼?
都唔知佢賴mud 9
冇又唔認丫嘛,咪賴囉
各位渣搵食車嘅司機大佬,留意下身邊有冇行家渣舊款Alphard,三十幾歲,平時神撚化化奇撚怪怪嘅人

錢七當TESLA
12m樓呢
你咁講我唔同意,好多人玩實生活好正常,上到連登先發癲
現實*
自己說 自己笑
真可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞