鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
係屈機角度睇
條友話我冇樓冇車,今車我貼左,樓?

係正常人角度
屌,文件呢,影埋濕鳩角度,過期野
舊車配15m樓?樓呢
屈機?邊撚到屈呀睇過
差餉單最簡單都拎唔到出黎
講真呀

琴日我就追撚住LIVE

樓主咩都話唔計, 其實好撚肉酸

如果唔係屈機男個名臭曬, 換轉係第2個人

分分鐘所有人都屌9樓主 當樓主輸啦
屈蛇唔老作就冇人追擊佢
腥腥相識
屌你老味
屈機男用網上銀行cap圖
個銀碼佢鐘意點改都得啦
講真呀

琴日我就追撚住LIVE

樓主咩都話唔計, 其實好撚肉酸

如果唔係屈機男個名臭曬, 換轉係第2個人

分分鐘所有人都屌9樓主 當樓主輸啦

有幾肉酸?我就真材實料貼出黎。
你覺得我假,你又用小畫家畫出黎丫笨柒
條屈狗閃閃縮貼個爛尻軚盤,牌簿又無。
跟住貼過期稅單。咁又計數呀?
撐狗都比D原因丫
屈機男真係世界級網絡老鼠
我都未貼懲生你堆笑公屋既post同屈狗既post有幾似
等你再吹下先,擠牙膏慢慢撚
所以我咪話有惺惺相識既感覺囉
似=/=係

唔好懶鳩叻啦笨柒
得啦,一樣咁憎公屋,一樣搵55K,改名一樣叫XX男,係啦,咁多巧合啦
去金鐘麥當勞結拜啦
我真係唔介意同屈生出黎食餐飯呀

分身狗好撚煩
屈狗你知唔知而家好撚多人用老婆名買樓慳辣稅

咁又係你根本冇樓
分身狗好撚柒係咁幫自己兜
仲要呢一兩日收到
屈蛇柒到盡頭會唔會一個反cup呢

12m樓
飯就食撚完,茶市都嚟緊,柒屈有貨未呀
上面成班友係咁話樓主搵得兩萬幾同拎張樓按係到鬥有錢,但樓主都無講過自己有錢,只係屈機男條男成日吹自己有層12M樓同 tesla同級車
幫佢代答:屈機男係退出高登,佢既事與我無關,我係連登仔
Tesla 同樓呢垃圾屈機男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞