鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
https://lihkg.com/t/622842/36?ref=android

賽事總結

我唔係屈機男 圖:

無證明文件嘅靚車

過期稅單。清朝嘅劍

3zero 圖:

講真. 頂樓規則已經講得清清楚: A,B雙方輪流貼資產, 如車, 樓, 收入等最近期證明文件(可遮掩個人資料).

我錢唔係多, 但邊個想博大霧, 其實好清楚.

一叫屈狗貼樓證明, 屈狗仲扮訓想了事, 大家有眼睇.

如有人覺得我老屈佢,歡迎提出

好簡單,由廣大第三方巴打們投票決定誰勝誰負, 睇正負評就知。

正: 3zero
負: 我唔係屈機男
Lm
咁咪好犀利
仲未有結果咩?
巴打,呢D課外活動睇係好睇,亦覺得你應該生活得好過半數以上連仔,但用番人工,壓測,同按撳年期反計,份CV真係味上到枱玩鬥身家,小心俾人起尾注.
屈機男準備入嚟講捐錢啦 有樓就貼啦

請大家細心睇下先屌

係我既處境

條友話我做保安

跟住我貼人工,佢屈我造假

人工唔信,話你唔敢捐錢

但佢又唔敢接受我鬥捐

我派左5000利事佢又話造假

然後話我派利事係真又點呀?

你無車無樓

我貼左我架車

雖然你地認為我架垃圾車

但確實係我既

依然比人話係司機 偷老細車影相

條友過晒時然後判自己贏

上面已經預先講左就算我貼樓契都有古惑

我鬥無所謂

但希望公平少少

而家尋求第三方巴打出個公平規則

因為條友會判自己贏,搬龍門

請大家諗過唔會可以比佢屈到造假既方法

由巴打主持規則,由巴打判定輸贏

佢自己貼樓契都未證明到層樓係佢既

但我未貼己經話我出古惑
比個負評可憐下佢先
你地打飛機話自己贏我無辦法

因為3zero狗都判自己贏

性格同蝗蟲一撚樣咁茅狗
我識既有錢仔邊係咁
贊成捐錢
睇你地貼圖把撚咩
講到咁有米貢獻下窮撚啦屌
之前鬥捐錢咪幾好
有花生食又做到善事
你地打飛機話自己贏我無辦法

因為3zero狗都判自己贏

性格同蝗蟲一撚樣咁茅狗

嘩,由廣大第三方巴打投票你又唔認數。

依家由你認可第三方巴打又ok,咁撚厚顏無恥都做得出
有錢都無用 咁撚戇鳩上網同人鬥
借張12m樓契影啦屈蛇,好樣衰呀
講撚左成日都未貼
佢玩左第三方巴打提出既公平規則後

我會貼
經典貼圖
好耐冇上過黎 個ac一直借比幾個frd用
一翻黎就有花生食幾正

其實睇翻上面啲規則的確係尾機男又過期又車又冇証明

同時我都覺得捐錢唔係一個好既鬥身家方法
因為肯捐好多錢其實唔等於佢身家好多
舉例姐係有人捐十萬 我唔想跟
唔一定等於我身家少過佢
只係等於佢大方過我 所以我覺得咁樣係達唔到鬥身家呢個目的 最多可以叫做鬥大方
不過能夠咁樣做善事都係值得一讚既

我覺得不如搵一個巴打做個公証
開個post 定規則 同時間 咁先至可以公平咁鬥一鬥

利申 潛左好耐又冇追post既多事花生撚
搞咁複雜做咩
有車有樓契有稅單已經可以完啦,都唔知係唔係有人落唔到台然後拖字訣

係有人on9吹自己有間1200萬樓又俾唔出證據姐
使唔使喺度搵個會計師呀仆街?
連登大把audit狗,唔使擔心冇喎
繼續留名等睇12m樓樓契/供樓證明
有人講左屈蛇肯出5000會借張樓契比佢影相,可能籌緊旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞