鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
屌,原來有樓就可以屌打屈蛇

仲諗住有得睇豪宅,跑車果d

我而家都想挑屈蛇機,受挑嗎
有人挑你機喎 貼喇啩
拿講明我月入得三皮,同埋唔玩捐錢,因為唔捨得

想同屈蛇鬥資產

正。大把人可以收佢皮
呢個post 係鬥資產多,屈蛇今日6點前如果貼到4 M嘅樓契我相信大部分巴打同我都願意立即轉軚支持屈蛇,冇嘅話其實結果已經大家心中有數,冇咩好拗
貼你就貼啦咁多嗲,12M樓係邊呀?
睇「差餉」入面嘅「應課差餉租值」應該可以比較到層樓值幾多。

呢個係政府做嘅估值。而且私樓一定有。仲要每年交4次。供唔供曬層樓都有~

一定可以比較到邊層樓值錢啲~
屈蛇有X樓咩
屈蛇有1200萬樓呀!
十成十屈狗去緊借,係到拖
可造假,唔玩
老老豆豆,樓主個規矩係輪流貼資產,個次序係ABBAA
樓主先貼左

A樓供款單

屈機就貼

B銀行資產證明
B車(比樓主及一眾巴打質疑係公司車)
B稅單入息證明

樓主再貼

A入息證明
A冇數字既差餉單

但樓主一開始已經貼左樓,再貼差餉單已經重複,而且仲要乜數字都冇

唔係話幫屈機,但樓主你既然自己定得個規矩出黎,你最少都要貼多樣資產,先有資格屌屈機男,而家個情況係樓主走數喎
佢判左自己贏

我貼就係假

巴打幫心諗無得造假既規則

我口服心服
你老母層樓都當係你咁得未

咁即係周圍同人借都當自己?

你即刻借俾我睇,加user name label今日日期
一係我借比屈蛇啦,一陣係張供款單寫屈蛇個名先
屈蛇快pm me
行出廳,拎張差餉,影張相,打撚到3zero收皮啦 無料又要扮有錢
屈sir=公屋仔
幾十歲人仲沉迷係網上世界同人打泥漿摔角
仲要輸唔起
為乜呢
屈蛇嘔到張12m樓出黎我即刻插到樓主變過街老鼠

相信好多巴打都支持
屈機男去樓豬棟嘢應徵保安算啦
又打落水狗

屈蛇別跳樓啊
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣,
同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦
世界好公平
如果人人都心想事成
會天下大亂
世上總要有你D咁既廢人
其實成個局勢係

3zero月入25k有層樓(唔知有冇父幹啦)

佢就覺得有樓係手可以博一鋪收屈機男皮

但事實屈機男都各方面收入都係高d

不如咁啦

暗盤捐錢一個價比慈善機構

收據pm我

價高者勝啦

又可以分勝負

又可以做善事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞