鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
佢r到佢ge事 問題係你而家r唔到呀
屈蛇,同我玩,規矩你定,除左唔玩捐錢
唔駛如果啦,都當你贏。我在乎嘅只係你果層12m嘅樓貼埋同tesla同級嘅車
不如唔好執著12m啦,睇死條友都冇
佢貼到有層樓貴過樓主嘅咪贏囉
(但其他人冇責任因為你吹大左而唔笑鳩你 )

夠第三方方法未

拿宜家唔好搞咁多AABB濕鳩規矩,鬥身家鬥到捉棋咁一人行一步已經戇鳩 仲要到最後死咬規則唔放

一條規矩呀而家!!!

屈蛇你貼12M樓契,有既你型哂,三零嗌契爺

無既你條契弟就收皮,唔好講咩咩攞唔出又盛多多借口,仲細呀?小學生無功課交賴老母掉撚左呀? 拎唔出圖就當你無架啦,口講邊個唔撚識

一張樓契分勝負,夠公平未呀?
你食屎啦,忽然想加入戰團,你一開波唔撚加入?你呢D同攞尾刀狗有乜分別?

你自己去開個新post 挑條屈狗機我相信大家是不反對的
而家唔撚係有冇造假,係成班巴打信唔信你。

講真貼撚左就信架啦,你貼咁多張有邊張我地唔信啫,係笑鳩你話同tesla同級啫 ,貼左大家一定公道

由頭到尾都係得3zero唔信你渣嘛,你理撚得佢啫
巴打唔好鬧我,講下笑 sor 鳩
折信箱笑撚左
屈蛇係咪打緊篇勸世文準備退出連登
咪就係 屈狗收皮啦
屌同我一樣
咁撚多巴打要求都唔算第三方 究竟要幾廢既男人先可以好似屈蛇咁厚面皮

要合佢心水先叫第三方巴打
捐錢就話一人一步咁有來有回姐
貼家產都咁樣玩係做乜鳩
係有料既一次過曬冷鬥大啦
叫連尼住做評審夠公正?
柒屈我屌你老母臭閪,成個八婆咁扭扭擰擰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞