鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
未貼就話人唔信
洗撚,依加你老細連老婆外母都借唔到層12M樓黎影啦,護主犬用下腦啦
低b仔,依家鬥朋友多?定鬥錢多?定鬥有樓?你攞返俾屎忽坐住左嘅腦放返上頭諗清楚先。我提出嘅疑問好合理,貼左張濕鳩按揭還款單唔代表層樓三零。
其實你地都係針對屈蛇啫,直接屌佢算啦,講咁多做乜春啫。
豬兜,3zero係點唔係重點啦,依加你契哥係連少少關於12M樓既證據都貼唔到呀
屈蛇貼左你地都信相㗎啦

貼左 我話撚知佢借 我都信
摺埋一二邊啦
1. 米已成炊 (高登首戰;捐錢)(屈敗)

2. 說書人阿域 (屈勝)
說書人:
你真係唔好捐啦⋯
捐左我真係唔知點算
錢我就無乜
我再玩就輸身家
就算俾你贏到
玩姐,真係咁好玩?
大佬停手啦
佢地食花生咋

3. 米已成炊 (連登首戰;捐錢)(屈敗)
https://lihkg.com/thread/217870/page/1
米巴:
繼高登一役後, 屈機男在連登不戰而敗
再次敗走
以後高登/連登唔會再見到"屈機男"呢3個字

請掌聲鼓勵
(但係又捐番出嚟)

4. 3zero (屈機男半收皮)(屈自爆)
平時講到自己幾有錢
屌你老母保安屈狗
返去做保安啦柒頭
點知層樓係佢本人?唔俾借老婆老母外母嗰張黎影?
洗撚,依加你老細連老婆外母都借唔到層12M樓黎影啦,護主犬用下腦啦
低b仔,依家鬥朋友多?定鬥錢多?定鬥有樓?你攞返俾屎忽坐住左嘅腦放返上頭諗清楚先。我提出嘅疑問好合理,貼左張濕鳩按揭還款單唔代表層樓三零。
佢唔老吹佢12M撚有人啫佢咩

佢自稱月入55k都比唔到證明。
成日quo舊圖,叫佢比最近期證明又無,肯定個acc唔係佢嘅。
呢個分身來,唔使同佢勞氣

解釋左

我貼乜佢都屈我假

第三方巴打出規矩佢又唔敢受

我講左佢玩完我會貼樓契

你地投票話3zero贏我無所謂

一味靠屈

一早知大家都有蝗蟲基因[img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]

我叫你呢家貼樓契呀
屌你老母講到咁撚易借
借幾張影黎睇下😂
依家講緊貼左張還款單都唔代表層樓係佢㗎 諗野可唔可以對題少少

有單我地都當真 你有無呀契弟
你個名 快啲落規則啦 你真係第三方巴打!!
用返你個真身啦垃圾
分身幫自己兜屌你老母啦
講嘢方式一撚樣
屈狗咁撚有米 直貼樓契出黎屌柒樓豬啦
洗乜咁麻煩 反正大把錢
保安sir 要時間搵朋友借

解釋左

我貼乜佢都屈我假

第三方巴打出規矩佢又唔敢受

我講左佢玩完我會貼樓契

你地投票話3zero贏我無所謂

一味靠屈

一早知大家都有蝗蟲基因[img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]

我叫你呢家貼樓契呀
你個名 快啲落規則啦 你真係第三方巴打!!

第三方巴打叫你貼12m樓契呀
分身狗我屌你老母呀
屈狗陣間又話屈鳩佢咖喇
人地會用分身幫自己兜
屈SIR 話比大家知12M 樓就借唔到啦
不過借到個連登AC 幫自己兜
第三方巴打出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞