鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
係咪幫老細捐完錢扣稅就當係自己捐?
要講規則嘅話 屈狗一早要收皮 上次同米巴鬥 又話輸會永遠退出連登 依家又話移咗民又剩 死戇鳩
12m樓唔一定要貼屋契 證明文件都得
但屈狗乜柒都無
轉夠未,叫你大佬屈蛇攞12M啦
好心啦,搵咁多錢都仲可以小朋友咁唔化,真係窮得只剩錢囉。
樓主吹自己有12m樓同月入55k? 吹水條看更咪貼出黎收樓主皮囉
分身嘅定義,可以係打手或者跟尾狗。要幾柒先會唔知。

大家冇興趣知你係咪屈狗本人!差餉單或者12M樓契,冇就過主,唔送
我理得樓主有無造假
你造唔造假都好貼到層12m樓出黎 咪當你贏
你面皮真係 厚撚到
番印度食蕉啦你
唔撚洗講咁多野
一句講哂:規則就係你條撚樣是旦貼樣野出黎証明有層12m既樓就贏
要求已經低到證實到有樓就算,但屈蛇都係無貨
說好的月入50k呢屈sir?
自置公屋都照殺啦
屈蛇含撚大日子: 4月9-10 日。不設另行通知
報告:
屈機搜索隊潛艇已下潛到3500米,依然未見踪影,搜索隊希望盡快尋回屈機男,還屈機男一個清白.
話撚左條看更冇料到扮大袋
大家幫手望住 任何一個台有屈機ge回應或開post 叫佢貼1200樓証明
男人老狗扭扭另另 又要串柒柒 唔夠人黎就瘋狂spin
好撚肉酸呀
我賭場波d錢都多過看更架爛鬼車
屈蛇又輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞