鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
你係就影,唔係就欄 細心?你係有既一早影出來啦on9
咁梅既鬥有錢大賽 第一次見識
@車厘妹

請大家細心睇下先屌

係我既處境

條友話我做保安

跟住我貼人工,佢屈我造假

人工唔信,話你唔敢捐錢

但佢又唔敢接受我鬥捐

我派左5000利事佢又話造假

然後話我派利事係真又點呀?

你無車無樓

我貼左我架車

雖然你地認為我架垃圾車

但確實係我既

依然比人話係司機 偷老細車影相

條友過晒時然後判自己贏

上面已經預先講左就算我貼樓契都有古惑

我鬥無所謂

但希望公平少少

而家尋求第三方巴打出個公平規則

因為條友會判自己贏,搬龍門

請大家諗過唔會可以比佢屈到造假既方法

由巴打主持規則,由巴打判定輸贏

佢自己貼樓契都未證明到層樓係佢既

但我未貼己經話我出古惑
你係就影,唔係就欄 細心?你係有既一早影出來啦on9

成日長篇大論轉移視線,有樓契就一尻貼出黎收我皮啦吹水狗屈機男
jm9又鬥
spin到2046 屈鳩男你有料咪放 係咁打一大段自辯話自己幾可憐有春用咩 仲賴咩規咩矩呀 又話有排玩嘅
spin到2046 屈鳩男你有料咪放 係咁打一大段自辯話自己幾可憐有春用咩 仲賴咩規咩矩呀 又話有排玩嘅

由佢第一個回覆就知不停搵位縮,博大霧。
諗起佢尋晚傻尻尻咁衝落去停車場影車就搞笑
明明好簡單貼張差餉樓契月入乜都好,都簡單過你衝落去停車場影車,有冇料心撚照啦大家
牛肺車
樓主已經露哂底牌

6m樓未供完 月入2皮幾 無車

其實你貼12m樓同55k月入已經ko佢

況且你唔係空心老倌既話呢d證明有幾難拎到出黎

係你一路扭扭另另 做乜鳩?
越諗佢越多鬼鼠野,明明login左中銀acc ,做乜唔影埋55k 月薪
簡單過你衝落去停車場啦傻尻
正一狗閪黎
樓主已經露哂底牌

6m樓未供完 月入2皮幾 無車

其實你貼12m樓同55k月入已經ko佢

況且你唔係空心老倌既話呢d證明有幾難拎到出黎

係你一路扭扭另另 做乜鳩?

佢又要轉移視線鬥捐錢,你咪諗下點解囉。
扭屎忽咁肉尻酸
雖然樓主唔抵幫但係屈狗仲柒
唔撚想睇捐錢,剩係想睇貼12m樓

屈狗次次都捐一兩次就笠水,有咩好睇
咁快冇人記得屈狗d事蹟?

係就一野貼出黎收樓主皮,
咪做癩皮屈狗
樓豬起碼輸得起
唔似d柒頭冇料扮四條
屈狗啲字
係咪唔識寫字
屈狗啲字
係咪唔識寫字

我睇到屎機男
自稱月入55k
屈機男果然係無撚用垃圾黎 睇佢平日成日留垃圾言block鳩左佢都仲要入黎睇佢比搵25k嘅樓主撚 真係柒撚到 繼續死雞撐飯蓋喇
賴規矩都放埋啲樓契月薪出嚟啦
屌你一味賴同香港啲廢老有咩分別
都知又要柒一鑊
垃圾貼張12m 樓契出黎囉,咁多嗲攪便
捐錢 啫係鬥流動資產啫
但唔代表不動資產
(直接睇戶口唔好?)

你哋有咩咪攞晒出嚟囉
咁當然要文件證明啦
12m樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞