鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
🤦🏻‍♂️而家連登有咁多無知既人...
會計先拿到呢D 姐
你估一個保安會唔會拿到?
一入嚟直接撳圖片模式睇算
點知都仲係冇圖
咁做咩唔換executive lounge?揸架咁嘅錢七做乜
樓主除左差餉單,仲有按揭單,仲要係3 月2018。你又影幾張出黎睇吓呀,7 頭。 盲就上少D網好冇?
睇清楚樓主仲有張咩先啦
公司幫老闆找數 入返老闆私人數好撚出奇咩 咪撚ON9啦
樓主有埋按揭
老闆屋企做按歇 叫公司找數 book返老闆私人AC數咪得囉

屌,你做會計一季掂到幾廿張梗係唔奇
冇銀碼話知你影一百張俾人睇都冇用啦

慘得過屈蛇連搵張差餉來影嘅本事都冇
喂我求其係公司影架咋
講到好難有咁
睇清楚樓主仲有張咩先啦
柒唔切就係呢D

我估佢做公司仔admin係到懶醒
老闆屋企做按歇 叫公司找數 book返老闆私人AC數咪得囉
上面都起碼有人識講做公司 finance department先拎到出黎 都叫有D常識
屌你地兩個真係

仲有,我係尋晚即興post嘅。夜麻麻正常都收晒工。
你容易拎到唔等如我嘅係假
最正成日SPIN 去捐錢
捐左錢代表住緊間12M 樓?
得嗰幾百萬都好意思哂
屌 無人想睇你係公司拿到差餉單 証明到係拿到又點
講緊屈機証明佢層1200萬樓ar
你老母我貼你老母個閪呀,如果我有。又想轉移視線,你食屎啦。你以為我智高同你一樣水平?
佢最大價值就係部錢七
放工即刻死去搵親戚朋友借黎影啦
捐錢都柒過一次啦
已經打曬飛機啦,係佢間公司裡面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞