鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike

解釋左

我貼乜佢都屈我假

第三方巴打出規矩佢又唔敢受

我講左佢玩完我會貼樓契

你地投票話3zero贏我無所謂

一味靠屈

一早知大家都有蝗蟲基因

又姓賴 即劇轉返個acc
白紙黑字寫明規則。

你就貼個軚盤,貼張過期稅單,即係代表乜?
你就真係摺啦 做多咗喇
以事論事啫
你地可以話屈機男吹鳩水好樣衰
但鬥身家唔會輸俾三零囉
重有三零上一個post叫人po樓契 我心諗你都未無供完層樓張樓契係撚你嗰度咩,自己冇又叫人post做乜鳩 究竟係咪智障仔自我感覺良好ja🙈
不如你轉返account貼啲證明贏樓主,好過開分身幫自己撐啦
屌我係撚屈蛇分身
你地係咪估唔到有人撐屈蛇

有少少智商都好難撐得落隻笠水狗
佢笠乜水

找左上次條數未
所謂既總結完全唔提過晒鐘都唔貼

講到你層樓升咁多

你又做乜唔按d錢出來玩巴打建議既鬥捐?
貼12M出嚟全世界收皮道歉
屌你老尾 貼啦 1200萬樓ar 借到差餉單未ar 7頭
再驗證下鬥捐錢囉

我咁屎,樓主咁勁,1 round ko 我啦
所謂既總結完全唔提過晒鐘都唔貼

講到你層樓升咁多

你又做乜唔按d錢出來玩巴打建議既鬥捐?

又想轉移視線鬥捐錢,自己又超時又貼d無證明文件嘅野,好心你收撚皮啦,全連登都睇到你幾柒喇,開分身都無用。
會唔會遲啲月入萬5都撚到屈蛇
屈機兄依度啲人想你輸乜都講得出㗎啦
欲加之罪,何患無辭

出現了
叫你大佬貼12m樓契出黎收我皮啦,咁多口水。
得嗰2萬幾月入都可以聊人鬥

足夠贏你個空心老官扮有錢佬
人地月入多你成倍有突啦 獻醜不如藏拙
樓主雖然唔係好疊,但起碼貨真價實先,柒屈話自己部錢七同Tesla同級,人唔笑狗都吠鳩佢啦。
再驗證下鬥捐錢囉

我咁屎,樓主咁勁,1 round ko 我啦

屈狗唔夠砌又黎鬥捐錢喇
捐你老母咩 1200萬樓ar 貼啦 7頭皮
你12m層樓,你舒得拎出黎未?
唔洗覆咁多,每次屈蛇一出聲就講1200萬
我貼左人工,之前既鬥捐錢,派利事

條友事後都屈係假

佢本來一口咬定我無車

而家又屈我係司機

我就話你地建議一d佢唔可以屈係假既野

我就會樂意鬥

已經有巴打提出左

佢又扮睇唔到
你一貼呢到即刻變淨土啦得番你同條懲罰佬喺度
說話就你講曬 唔夠人玩就話人蝗蟲基因
肉鳩酸呀
唉屌,追撚左成個1結果得幾張圖。今次淨係睇圖片模式算。
等屈蛇post 12M樓 樓契/按揭, 否則乜都係假, 起碼樓主敢貼出黎見人
Why not?

你層樓升咁多你無錢咩?
你貼未啫
無啦啦捐乜野錢,你直接曬佢冷拎張樓契出黎咪ko佢囉
玩完公平規矩就會貼
A貼一部分,之後到B貼要加埋多過佢既資產,貼到就到A再加資產落去計埋前面幾round加埋要大過b所有round加埋,不斷重覆,貼唔到就番鄉下柒
無人想知你贏唔贏樓主

貼你層1200萬樓出黎ar 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞