鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

1001 回覆
1053 Like 103 Dislike
垃圾分身狗最叻叻轉話題
我係屌緊你老母呀分身狗
信你老母咩,叫你大佬出地契圖呀,冇嘅就偷影保安室個張頂住先
分身分到咁撚明顯,其實唔使理佢,由佢吠,佢想轉移視線啫
直接出12M圖啦, 直接KO呢個POST啦好嗎, 眼訓喇
1. 早唔出遲唔出 屈機開始潛就出黎撐
2. 語氣用詞一鳩樣咁西
3. 開post 歷史笑鳩人又一鳩樣咁西
4. 一樣搵個 55k 自我打飛機 仲互射n次
你老母你語氣,開嘅post ,留言口吻同你大佬一柒樣都係源自太極派,你話唔係同一廠商出品,搵邊個信先?
邊個同我鬥貼身家?
我負債600萬
你出蠱惑
我贏你輸
分身狗嬲嬲豬
比人踼爆係分身嬲嬲豬
你樓契又冇,咁我諗住幫你大佬兜一兜公司地契都照殺,起碼有相出呀!明未呀柒頭
屋咩契 三零都未有張屋契啦
我正式宣布3zero 兄屌打屈機男呢隻過街老鼠。原因:佢3M資產都冇,但3zero 有。屈蛇可以深潛直致永遠。
邊夠你呢隻狗幫你主人係咁兜勁呀
分身狗
三零拎番張屋契出黎 屈狗咪先拎囉 屈狗千二萬樓契洗咩咁急出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞