前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
睇黎林早洩好唔妥你

我係呢邊爆料佢bam唔到人del唔到post 丫ma
咪嬲到係嗰邊bam d 講我爆嘅料嘅人囉
小學雞到佢
好耐冇見過禿伯
睇黎林早洩好唔妥你

小學雞到佢

林狗正冚家剷
留名
屌,當年有個adblock事件
有班巴打寫左個script出黎
我有份推post,然後個acc就咁從此消失左
林早洩冚家比狗屌
我係高級會員,貼bam圖自爆個,但點解最尾無ban到我?

追返上個post ,我講左我地做野嘅原則
多數貼bam圖都只係bam三日
做左林生唔like嘅野先會永久bam

你地唔好再問點解你個高登acc bam左,點unbam之類嘅問題啦,
我要答嘅都答左,係咁留戀你個高登acc嘅,過返去高登啦,呢度應該唔啱你

係咪架
我05年貼咸相到而家仲ban緊
不過果陣林生未接手
搵日list晒佢啲仆街野出黎啦
睇黎林早洩好唔妥你

小學雞到佢

當年你做admin 都可以發膠po?
林早廢 知唔知

點解admin 唔可以發膠post?
留名
支持
相信係冇web版先未有整合
唔好咁快灰心
禿伯係唔係以前有開個網播歌個個 ,個時好鍾意聽,個網有張avril相,後來比人告侵權ban鬼左
隨時login 人地個acc真係超不安
留名
巴打netvigator開account要send身份證副本

有冇留底?有冇encrypt?係咪所有admin都睇到?

嗰d有留底
無encrypt
所有admin 開返個file 就睇到

係咪已經觸犯私隱條例?
巴打netvigator開account要send身份證副本

嗰d有留底
無encrypt

係咪已經觸犯私隱條例?

你地開acc嗰陣同意左嘅
佢唔認禿伯係admin 你點睇😂?

得啖笑
禿伯係唔係以前有開個網播歌個個 ,個時好鍾意聽,個網有張avril相,後來比人告侵權ban鬼左

嗰個server 都好過高登
嗰陣有巴打幫手用php寫
樓主當年好搞笑

嗰d有留底
無encrypt

係咪已經觸犯私隱條例?

抵撚死啦
俾身份證都肯

嗰d有留底
無encrypt

係咪已經觸犯私隱條例?

抵撚死啦
俾身份證都肯

咁撚陰濕
俾身份證林早洩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞