前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
林生份人性格係點?
係咪真係咁小器?度縮?

小器,on9,電腦知識停留係20年前
度縮,無遠見,唔眀君子取財取之有道嘅道理
其實林早洩係咪想做政協?

我覺得似係

條廢柴撚做到政協咩
做看門狗就得
冇左高登佢只係一件廢物,隨時比iproa踢出去

我覺得似係

條廢柴撚做到政協咩
做看門狗就得

無錢,我講過,無左高登佢乜都唔係
所以我盡力爆料
如果我地係度亂講野 例如話某報紙每日賣過百份
咁連巴打咪領野

要以身試法,等有左案例就安全
不過衰左就連巴唔會上身既,但講果個出事
撇開條冚家產 d 鳩野唔講住
睇返成件事
一個前員工爆條仆街 d 野出黎
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
但前 admin 偏偏就揀呢度把條冚家產一巴
可見前 admin 都對呢度投信心一票
睇黎今次真係可以睇人仆街鳥
plus 仔
lihk
tube8
如果我地係度亂講野 例如話某報紙每日賣過百份
咁連巴打咪領野

要以身試法,等有左案例就安全
不過衰左就連巴唔會上身既,但講果個出事

但係兒童色情,毒品交易果d一定唔得。fbi會搵上門
高登有無比人hack過?

邊類?
普通用bug整到爛版面,一入post 出killerjo有好幾次
佢係咪真係年賺五百萬

公司條數我真係唔知

上個post你講左句原來佢收入...
咁即係點,好多?

佢開嗰個分身acc d 個人資料係真嘅
人工嗰欄都係

係咪要畫公仔畫出腸呀
我係高級會員,貼bam圖自爆個,但點解最尾無ban到我?

追返上個post ,我講左我地做野嘅原則
多數貼bam圖都只係bam三日
做左林生唔like嘅野先會永久bam

你地唔好再問點解你個高登acc bam左,點unbam之類嘅問題啦,
我要答嘅都答左,係咁留戀你個高登acc嘅,過返去高登啦,呢度應該唔啱你

係咪架
我05年貼咸相到而家仲ban緊
不過果陣林生未接手

我先嬲
2003年,我開左個丁圖post
我淨係貼link咋嘛,
點知下面有條盲毛幫我變曬[\img]
最後我被人bam左,到而家都開唔返
高登個爆大獲post比人del左
睇黎林早洩條仆街淆到瀨屎

未del喎

http://forum10.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6634450&highlight_id=254220
等多排啦 我地都好想林生仆街死

我敢講,佢無左高登甚麼也不是
無料,又蠢,又要面,仲要靠似埋d紅色背景嘅人同機構上位

我地攪得掂LIHKG,佢無左"佢個forum",佢就死緊

我最撚憎佢當個 forum 係佢既
撇開條冚家產 d 鳩野唔講住
睇返成件事
一個前員工爆條仆街 d 野出黎
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
但前 admin 偏偏就揀呢度把條冚家產一巴
可見前 admin 都對呢度投信心一票
睇黎今次真係可以睇人仆街鳥
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持
我本身真係對呢度有信心,但睇完高登嗰邊仲係有咁人做林手隻狗真係幾灰心
留名

我覺得似係

條廢柴撚做到政協咩
做看門狗就得

,我講過,無左高登佢乜都唔係
所以我盡力爆料

無錯
你覺得今次高登會唔會正式玩完?

好難講,我而家都有d恢心

咁易灰唔似你
你 d 顛喪係時候 comeback
佢係咪真係年賺五百萬

公司條數我真係唔知

上個post你講左句原來佢收入...
咁即係點,好多?

佢開嗰個分身acc d 個人資料係真嘅
人工嗰欄都係

係咪要畫公仔畫出腸呀

做CEO 都得5萬樓下真係慘

咁易灰唔似你

巴打你睇下上面高登個post 先
貼哂圖都唔信,又話舊料,
點解咁多人係要盲撐林生?我真係唔明,點解d奴性可以咁強

其實呢
仲問呢 d 黎仲有乜意味義
我5 位數 3 字頭 account bam 左都唔會再問果邊 d 機制
除非你好想返去另計

咁易灰唔似你

巴打你睇下上面高登個post 先
貼哂圖都唔信,又話舊料,
點解咁多人係要盲撐林生?我真係唔明,點解d奴性可以咁強

有啲人話咩「一早知」
我心諗,一早知而家有機會俾你走都唔走
即係你心入面都認同佢嘅做法

追返上個post ,我講左我地做野嘅原則
多數貼bam圖都只係bam三日
做左林生唔like嘅野先會永久bam

你地唔好再問點解你個高登acc bam左,點unbam之類嘅問題啦,
我要答嘅都答左,係咁留戀你個高登acc嘅,過返去高登啦,呢度應該唔啱你

說出了重點
tube8 咪洗再答果邊 d 濕鳩機制
爆夠未屌你老母
林早洩正仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞