前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
高登個爆大獲post比人del左
睇黎林早洩條仆街淆到瀨屎

未del喎

http://forum10.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6634450&highlight_id=254220

高登真係慘,爆料都冇人

成功係果個post 十連
佢唔認禿伯係admin 你點睇😂?

tube8 答左
炒完佢先公佈
咁佢果陣確實唔係 admin
佢冇講過從來唔係

未del喎

http://forum10.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6634450&highlight_id=254220

高登真係慘,爆料都冇人

del左喇
撇開條冚家產 d 鳩野唔講住
睇返成件事
一個前員工爆條仆街 d 野出黎
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
但前 admin 偏偏就揀呢度把條冚家產一巴
可見前 admin 都對呢度投信心一票
睇黎今次真係可以睇人仆街鳥
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持
我本身真係對呢度有信心,但睇完高登嗰邊仲係有咁人做林手隻狗真係幾灰心

果邊連爆掉post都係得3頁
果幾個似假膠多d

食緊飯係咁打錯字,sorry
我想講嗰句係
但睇完高登嗰邊仲係有咁多人做林生隻狗真係幾灰心

未del喎

高登真係慘,爆料都冇人

此貼文不存在或不在您所屬的會員專區。

未del喎

高登真係慘,爆料都冇人

del左喇

屌,佢似mon撚住呢邊呢個post
等岀an之後 係嗰邊一人一個post link 黎依個post

未del喎

高登真係慘,爆料都冇人

del左喇

屌,佢似mon撚住呢邊呢個post

Lm
佢可能再分身撐自己呢,唔駛灰心
我係高級會員,貼bam圖自爆個,但點解最尾無ban到我?

追返上個post ,我講左我地做野嘅原則
多數貼bam圖都只係bam三日
做左林生唔like嘅野先會永久bam

你地唔好再問點解你個高登acc bam左,點unbam之類嘅問題啦,
我要答嘅都答左,係咁留戀你個高登acc嘅,過返去高登啦,呢度應該唔啱你

係咪架
我05年貼咸相到而家仲ban緊
不過果陣林生未接手

我先嬲
2003年,我開左個丁圖post
我淨係貼link咋嘛,
點知下面有條盲毛幫我變曬[\img]
最後我被人bam左,到而家都開唔返

可唔可以唔好再講你點解比人 bam 呢度冇人想知
好想返去?
睇返成件事
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持
我本身真係對呢度有信心,但睇完高登嗰邊仲係有咁人做林手隻狗真係幾灰心

come on
你做過 admin
有咩人未見過
咁都灰
你覺得今次高登會唔會正式玩完?

好難講,我而家都有d恢心

咁易灰唔似你
你 d 顛喪係時候 comeback

巴打你睇下上面高登個post 先
貼哂圖都唔信,又話舊料,
點解咁多人係要盲撐林生?我真係唔明,點解d奴性可以咁強

佢地留得就預左再者
an app 未搞掂
你咪叫我返去睇
我真係冇返過去
想知放左幾多五毛打手入高登
睇返成件事
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持

果幾個似假膠多d

等緊 an app 同認證
睇返成件事
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持

果幾個似假膠多d

食緊飯係咁打錯字,sorry
我想講嗰句係
但睇完高登嗰邊仲係有咁多人做林生隻狗真係幾灰心

巴打你而兩日一定好少上高登,係個post留果幾件係逢lihk必反既。而且而家果邊得返勁少人,不足以代表大部分高登仔既立場

我呢兩日真係好少上高登,上呢邊多
希望真係好似巴打你咁講啦
Lm
睇返成件事
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持

come on
你做過 admin
有咩人未見過
咁都灰

就係見得多,次次林生做完d仆街野,
高登仔話開新檔,到最後又係不了了之
個個死死地氣繼續上高登
想知放左幾多五毛打手入高登

講左中聯辦 isp 可以 apply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞