前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
林生係咪用iphone
有無用返自己個垃圾app

呢層真係唔知
佢諗d野真係好on9
見個forum 慢唔係重寫system或者租多d server
係整假分流,張每頁50個回覆轉做每頁25個,剷哂d舊post
我唔覺得有咩幫助囉,同電腦慢走去換mouse 換keyboard 有咩分別?
咁無料又一言堂仲要言行不一嘅人,高登竟然仲有人咁撐佢,好難唔氣餒

孫耀威教我地換個新min 電腦會快左
佢諗d野真係好on9
見個forum 慢唔係重寫system或者租多d server
係整假分流,張每頁50個回覆轉做每頁25個,剷哂d舊post
我唔覺得有咩幫助囉,同電腦慢走去換mouse 換keyboard 有咩分別?
咁無料又一言堂仲要言行不一嘅人,高登竟然仲有人咁撐佢,好難唔氣餒

孫耀威教我地換個新min 電腦會快左

Mon
佢諗d野真係好on9

支持
禿伯捉象棋係咪好勁?

唔敢自誇

記得你有次好似輸左俾高登仔唔找數喎

無輸過比高登仔

洗唔洗等我搵番條link

我真係唔記得

記錯 嗰個傳麒黎
自笑吞

果個好似開程式約人係yahoo對戰
無料扮四條
巴打netvigator開account要send身份證副本

有冇留底?有冇encrypt?係咪所有admin都睇到?
第一個1001既post
巴打netvigator開account要send身份證副本

嗰d有留底
無encrypt
所有admin 開返個file 就睇到
留名
第一個1001既post

同時分分鐘第一封律師信

嗰d有留底
無encrypt

嗰d有留底
無encrypt

推爆佢

嗰d有留底
無encrypt

伸請做高級會員嗰d都係
點解要留底?方便一有事就交人
推呀

推乜鬼丫,我見我貼哂圖爆埋佢收錢做打手
但高登嗰邊d人都仲唔信,一係就話我吹水
我都心淡,呢邊整合都無,又無圖,睇黎我再爆都係哂氣
其實打手係有,但更加多人自願做打手,
自願做林生隻狗,只能說香港人奴性太強...
唉,好失望

認真用手機真係幾難做整合

嗰d有留底
無encrypt

伸請做高級會員嗰d都係

屌啦星早洩老婆仔女女友老母俾愛滋佬輪大米

嗰d有留底
無encrypt

伸請做高級會員嗰d都係

屌啦星早洩老婆仔女女友老母俾愛滋佬輪大米

佢身邊既女人唔生得愛滋住架

大把人排隊等緊生中出
佢諗d野真係好on9

剷舊po 同老豆老母話電腦慢係因為dowbload野同一個logic
大家成日問台主有關嘅野
我post返篇我地當初請台主嘅pm嘅原文,等大家知到台主究竟有咩權限

親愛的會員:

您好,我們是香港高登討論區管理團隊成員。最近本討論區進行了革新行動,目標是讓不同興趣的會員可集中討論,以建構一個更快更方便的自由討論平台。在革新計劃中,我們除了會增加更多鼓勵會員發表討論的方案,亦希讓各支持本討論區的會員一同參與管理工作,以提升整個討論區的討論氣氛。當然,為了解除各會員的疑慮,所有如封鎖帳戶、永久移除post等功能的最終決定權將被保留,各台主將得到其他特別的權限。

台主擁有的權限如下:
台主只須於自己所屬的台移送與該台不相關帖子
隱藏違規帖子,並由管理員核實移除
暫停違規會員之發帖權限,為期三日,至於封鎖帳戶由管理員作最終決定
其他具爭議之帖子則通知管理員處理

台主可直接上載指定數量之相片
台主可發出無限數量帖子
台主可自訂頭像
台主將有權發起投票帖
台主可選擇公開或隱藏台主身份

經過我們管理團隊成員的觀察,發現閣下是其中一名活躍而正面的會員,讓我們十分欣賞。現誠邀閣下參與我們的管理工作,成為XX台台主,讓大眾更喜愛我們一同建立的自由討論空間。如閣下有興趣成為其中一位台主,可回覆至application@hkgolden.com,我們會進一步跟進,謝謝。

高登討論區管理團隊敬上

呢個我收過,無撚睬到佢
Pish
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞