前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
禿伯仲有無屌西瓜 你碌鳩好粗
唔好俾佢停
撇開條冚家產 d 鳩野唔講住
睇返成件事
一個前員工爆條仆街 d 野出黎
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
但前 admin 偏偏就揀呢度把條冚家產一巴
可見前 admin 都對呢度投信心一票
睇黎今次真係可以睇人仆街鳥
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持
我本身真係對呢度有信心,但睇完高登嗰邊仲係有咁人做林手隻狗真係幾灰心

come on
你做過 admin
有咩人未見過
咁都灰

就係見得多,次次林生做完d仆街野,
高登仔話開新檔,到最後又係不了了之
個個死死地氣繼續上高登

咁今鋪真係要撐lihkg 但掉翻轉你認為lihkg規格 軟硬件上夠唔夠料承受攻擊 負載之類既考驗?
好簡單一個問題
高登除左lenovo 仲有邊間公司既打手
巴打你過左30未?
同埋係咪真係以前高登個禿伯
睇返成件事
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持
我本身真係對呢度有信心,但睇完高登嗰邊仲係有咁人做林手隻狗真係幾灰心

come on
你做過 admin
有咩人未見過
咁都灰

個個死死地氣繼續上高登

今次唔同
我講過今次唔係 forum vs forum
係desktop vs mobile
係世代之爭
同埋果邊唔死得係每次有新場就咁岩有 d 爆野出
搞到返轉頭
今次真係風平浪靜
加上以前係有好多高登仔搏出位搏到錯撚晒又唔捨得走
宜家上位主力果班係長期做同一樣野等人記得
成本低好多但冇咁好笑

btw 你係咪自貼過裸圖
身型好似唔錯
體育台係唔係打手台?
I am watching you
無野留戀 無痛轉壇
lm表示支持
高登己死 運住當立
睇返成件事
機會, 媒體多的是
FB, 膠登一樣可以
plus 仔
lihk
tube8

多謝支持

come on
你做過 admin
有咩人未見過
咁都灰

個個死死地氣繼續上高登

咁今鋪真係要撐lihkg 但掉翻轉你認為lihkg規格 軟硬件上夠唔夠料承受攻擊 負載之類既考驗?

我唔清楚佢個server 嘅野
但個apps就,我自己用落就成日彈apps同自己logout
但我未check update ,可能update 左無事
高登個爆大獲post比人del左
睇黎林早洩條仆街淆到瀨屎

未del喎

http://forum10.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6634450&highlight_id=254220

高登真係慘,爆料都冇人

成功係果個post 十連

此貼文不存在或不在您所屬的會員專區。

10分鐘前重睇緊

個post又突然睇得返
兒家收唔收到風
林早洩是咪癲左
高登個爆大獲post比人del左
睇黎林早洩條仆街淆到瀨屎

未del喎

http://forum10.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6634450&highlight_id=254220

高登真係慘,爆料都冇人

成功係果個post 十連

此貼文不存在或不在您所屬的會員專區。

10分鐘前重睇緊

個post又突然睇得返

用電話上睇唔到,電腦就仲睇到
繼續爆

呢度睇到
http://m3.hkgolden.com/view.aspx?message=6634450&type=CA&page=3

呢度睇到
http://m3.hkgolden.com/view.aspx?message=6634450&type=CA&page=3

真係load得好慢
留名
繼續爆料!唔好俾佢停!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞