前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
其實林早洩係咪想做政協?
lm
點解咁夠guts爆料

又唔係高登
林早洩咬佢食呀
巴打爆多啲
高登內部點睇D五毛
高登內部點睇D五毛

一睇就知由佢地
賺錢至上
巴打加油 唔可以衰比佢睇
知唔知早洩係iOS撚定And撚?
巴打外國? 如果係香港驚唔驚比人抽後算賬?

ps聽講呢個ser係美
留個名先
諗起早洩睇到呢個post又ban唔到嘅心情

我諗佢宜家點樣搞鳩 tube8
佢係咪真係年賺五百萬

公司條數我真係唔知

上個post你講左句原來佢收入...
咁即係點,好多?

ps聽講呢個ser係美

只要樓主係起香港境內做呢件事而早洩又真係告就有得起訴,唔關個server起邊個國境事

利申:我覺得早洩真係告既話都幾撚無聊同浪費錢

問題係要證明樓主係樓主

ps聽講呢個ser係美

只要樓主係起香港境內做呢件事而早洩又真係告就有得起訴,唔關個server起邊個國境事

問題係要證明樓主係樓主

樓主手上既資料任何一個admin都有,我話其實樓主joe扮都解釋到

只要連巴唔比資料香港法庭就得
林生份人性格係點?
係咪真係咁小器?度縮?
其實林早洩係咪想做政協?

我覺得似係
高登有無比人hack過?

ps聽講呢個ser係美

問題係要證明樓主係樓主

樓主手上既資料任何一個admin都有,我話其實樓主joe扮都解釋到

再講多小小,連巴唔係lihkg既擁有人,佢只係陳寶珊既員工,無權提供資料
我想問點解我乜都無俾就自動做左高級會員

ps聽講呢個ser係美

問題係要證明樓主係樓主

呢個係關鍵
只要個server 唔係香港,連巴打又唔出賣我,佢知我係邊個都證明唔到呢個acc真係我黎
不過我都好淆底,佢實知我係邊個
不過如果佢告我就姐係身有屎啦
如果我地係度亂講野 例如話某報紙每日賣過百份
咁連巴打咪領野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞