前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
push
估唔到有機會睇到高登收皮
推到林早洩仆街
要佢承受返唔尊重會員既後果

抵死啦

條友完全唔明高登值錢喺邊
之前我留言屌林早狗全家俾佢bam
而家抵撚死啦
冇左幾萬人對隔離有幾大影響
連一個有慣性收視既forum都玩得死,方丈你係得既
推到林早洩仆街
要佢承受返唔尊重會員既後果

抵死啦

bam人bam得咁過癮拿
走左就冇架啦
an俠留名
未有ac已經追緊post

same
冇左幾萬人對隔離有幾大影響

早洩開多幾萬個五毛account慶祝
林狗無料就收檔啦,ceo 得果3皮,笑死人咩
<blockquote>&lt;blockquote&gt;留名

btw,高登server嘅硬件係幾多年前?

話唔定冇撚換過&lt;/blockquote&gt;
連巴用cloudflare
我諗緊早洩係咪仲用緊P4嘅server</blockquote>
早洩曾經用過cloudflare

用cloudflare幫部P4 server機都冇咩用啦
屌佢老味,高登同膠登果邊完全wfc,極少人回post

高登
http://forum12.hkgolden.com/view.aspx?message=6635426&amp;highlight_id=254220

膠登
http://hkgalden.com/view/392547

膠登一樣垃圾 d人兩邊走 膠登仔=高登仔

呢度d巴打就係3年前比人bam左出黎, 3年前都死晒心, 高登再發生咩事都wtf啦, 呢班hkg+撚屌膠登仔無反應?

屌你老母啦, 我地幾年前比人bam 你唔一早走? 家下你哋只係無個app用而唔係bam左, 仲唔係屌鳩高登反而屌膠登仔唔理, 你老尾真係食撚屎.

有lihkg acc既, 麻煩post返我呢段野去tube8個post

By 膠登巴打贏在前列線(燈神)

我個人無屌過膠登仔無反應
不過有無bam左又點,重點係林生嗰種消費高登但又唔專重高登會員嘅態度
係網典抄高登仔作嘅潮文拎黎出書賺錢,但高登仔比嘅意見永遠唔會聽,
一有咩唔啱聽就bam
一入涉及用高登賺取利益嘅又bam
總之佢自己消費高登就得,你係度認認真真辛辛苦苦寫個apps收人幾蚊就唔得
雙重標準嘅仆街

agger
當年我見過最多負評既post就係閣下開 超深刻 花生準備
收到風,林生諗住又用返舊招
瘋狂bam哂所有異見者,有殺錯無放過
睇死高登仔過兩日又回巢

不分曲線直線,只要疑似宣傳LIHKG就bam
之前受訪仲話任何人都可以搞討論區,有自由百花齊放
又係得啖笑,假面人

方丈份人大家都知
大家成日問台主有關嘅野
我post返篇我地當初請台主嘅pm嘅原文,等大家知到台主究竟有咩權限

親愛的會員:

您好,我們是香港高登討論區管理團隊成員。最近本討論區進行了革新行動,目標是讓不同興趣的會員可集中討論,以建構一個更快更方便的自由討論平台。在革新計劃中,我們除了會增加更多鼓勵會員發表討論的方案,亦希讓各支持本討論區的會員一同參與管理工作,以提升整個討論區的討論氣氛。當然,為了解除各會員的疑慮,所有如封鎖帳戶、永久移除post等功能的最終決定權將被保留,各台主將得到其他特別的權限。

台主擁有的權限如下:
台主只須於自己所屬的台移送與該台不相關帖子
隱藏違規帖子,並由管理員核實移除
暫停違規會員之發帖權限,為期三日,至於封鎖帳戶由管理員作最終決定
其他具爭議之帖子則通知管理員處理

台主可直接上載指定數量之相片
台主可發出無限數量帖子
台主可自訂頭像
台主將有權發起投票帖
台主可選擇公開或隱藏台主身份

經過我們管理團隊成員的觀察,發現閣下是其中一名活躍而正面的會員,讓我們十分欣賞。現誠邀閣下參與我們的管理工作,成為XX台台主,讓大眾更喜愛我們一同建立的自由討論空間。如閣下有興趣成為其中一位台主,可回覆至application@hkgolden.com,我們會進一步跟進,謝謝。

高登討論區管理團隊敬上

屌你老母,井狗真係台主
留名
留名
留名
留名
Lm

有巴打做左懶人包 要推推呢個pls
Lm
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞