前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
今晚再爆多d林生開嘅分身打手嘅料

留名
推呀推呀
全力支持
屌佢老味,高登同膠登果邊完全wfc,極少人回post

高登
http://forum12.hkgolden.com/view.aspx?message=6635426&highlight_id=254220

膠登
http://hkgalden.com/view/392547

膠登一樣垃圾 d人兩邊走 膠登仔=高登仔

呢度d巴打就係3年前比人bam左出黎, 3年前都死晒心, 高登再發生咩事都wtf啦, 呢班hkg+撚屌膠登仔無反應?

屌你老母啦, 我地幾年前比人bam 你唔一早走? 家下你哋只係無個app用而唔係bam左, 仲唔係屌鳩高登反而屌膠登仔唔理, 你老尾真係食撚屎.

有lihkg acc既, 麻煩post返我呢段野去tube8個post

By 膠登巴打贏在前列線(燈神)

我個人無屌過膠登仔無反應
不過有無bam左又點,重點係林生嗰種消費高登但又唔專重高登會員嘅態度
係網典抄高登仔作嘅潮文拎黎出書賺錢,但高登仔比嘅意見永遠唔會聽,
一有咩唔啱聽就bam
一入涉及用高登賺取利益嘅又bam
總之佢自己消費高登就得,你係度認認真真辛辛苦苦寫個apps收人幾蚊就唔得
雙重標準嘅仆街

繼續推
有份睇post但唔推既死全家
全力推
你在位期間佢交左邊d人出去

基本上一收律司信同警方查詢就會交人
太多,唔記得哂
開時代廣嗰類玩嘢post ge,
del得切就del,del唔切有報警撚報左警而警方又有聯絡我地嘅,林生就交人

仆佢個街
唔怪得初二開年個次既義士死極都仲有

支持

我覺得你地應該問d建設性既問題 唔好問埋d沖涼唔著底褲既問題
佢份人點 會唔會請大家食下午茶
佢有冇叫雞習慣
佢有冇成日亂咁吠
佢最怕咩
推爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞