前高登管理團員工爆內幕,你問我答(2)

1001 回覆
793 Like 1 Dislike
不推不是人
推上報啦
大家想唔想知高登一個月有幾多人上?根據Comscore同Google Doubleclick嘅data,一個月大約有550k UU,唔知而家有幾多人呢
大家想唔想知高登一個月有幾多人上?根據Comscore同Google Doubleclick嘅data,一個月大約有550k UU,唔知而家有幾多人呢

留名等廣告巴打覆
禿伯
Pish
Lm
從黎一推
一推再推 只想追趕生命裡一分一秒
原來多麼好笑 你是真正目標
禿伯想問下呢個個小小花貓係唔係同林生有關係?
條撚樣係高登搵食都起碼2-3年
但組團report 佢都無用
大約20-30人瘋狂report 左年幾先封左佢2個acc
無人report 林生真係唔撚理佢
以我所知依條神棍係高呃起碼呃左3-4x 萬

無聽過呢個user
屌佢老味,高登同膠登果邊完全wfc,極少人回post

高登
http://forum12.hkgolden.com/view.aspx?message=6635426&highlight_id=254220

膠登
http://hkgalden.com/view/392547

膠登一樣垃圾 d人兩邊走 膠登仔=高登仔

呢度d巴打就係3年前比人bam左出黎, 3年前都死晒心, 高登再發生咩事都wtf啦, 呢班hkg+撚屌膠登仔無反應?

屌你老母啦, 我地幾年前比人bam 你唔一早走? 家下你哋只係無個app用而唔係bam左, 仲唔係屌鳩高登反而屌膠登仔唔理, 你老尾真係食撚屎.

有lihkg acc既, 麻煩post返我呢段野去tube8個post

By 膠登巴打贏在前列線(燈神)

我個人無屌過膠登仔無反應
不過有無bam左又點,重點係林生嗰種消費高登但又唔專重高登會員嘅態度
係網典抄高登仔作嘅潮文拎黎出書賺錢,但高登仔比嘅意見永遠唔會聽,
一有咩唔啱聽就bam
一入涉及用高登賺取利益嘅又bam
總之佢自己消費高登就得,你係度認認真真辛辛苦苦寫個apps收人幾蚊就唔得
雙重標準嘅仆街
另外我都想問下,高登admin睇唔睇到註冊果陣既IP??

如果想做犯法野,搞個多重vpn咁咪吹佢唔漲?

註冊嗰陣睇唔到,無record
如果想做犯法野,最起碼你register個isp email 要追唔到你真人先
係果邊開左個 post 講高登 login system 有幾廢
拍埋片

不過無人理

講真係街用 wifi login golden 等如自爆

http://m2.hkgolden.com/view.aspx?message=6634435&type=ST

嗰邊d人係林生死忠
我冇興趣知 d 濕鳩機制
柒風識條冚家產就係人都知
我反而想知 king jer 係咪同高登團隊好熟?
係一個人定一班人

king jer應該同高登admin團無咩關係

留名等廣告巴打覆

係果邊開左個 post 講高登 login system 有幾廢
拍埋片

不過無人理

講真係街用 wifi login golden 等如自爆

http://m2.hkgolden.com/view.aspx?message=6634435&type=ST

巴打可唔可以轉貼你篇文去膠登?

無問題! 愈多人知愈好
今晚再爆多d林生開嘅分身打手嘅料

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞